Kje bi dalo kupil model za torto v obliki srčka?
rolada
Kje bi dalo kupil model za torto v obliki srčka?
rolada
15. feb 2011 11:52
Jaz sem dobla fajni komplet tortnih modelov pri Neckermanu, priporočam. Vsebuje dva okrogla in enega v obliki srčka, pa še cena je ugodna. ponudba je bla pa v tistih malih katalogih.
15. feb 2011 12:14
V Disneylandu/Gardalandu članic tega foruma (PV na Brnčičevi v Lj....)
Vendelina jr.
15. feb 2011 12:24
Morda ne najbolj poceni, a baje kakovostno, tukaj: Deisgn ETC kafetarca Sovica Oka
15. feb 2011 12:38
Vandelina, sem bila v Črnučah ( ali kakor praviš v Disneylandu) vendar ga nisem dobila, na žalost. Vsaj takega ki ga iščem - ne. Kafetarica, hvala za link. To bo to. LP rolada
15. feb 2011 12:42
Vendelina jr. je napisal/a: |
V Disneylandu/Gardalandu članic tega foruma (PV na Brnčičevi v Lj....)
|
Vendelina, PV je seveda Atlantis/Le Giant des beaux arts.
nola
15. feb 2011 13:00
boljši je tak s snemljivim obodom, saj lahko torto sestavljaš nazaj v njem... EvaLuna
15. feb 2011 13:22
rolada je napisal/a: |
... Kafetarica. To bo to. |
15. feb 2011 13:58
zelo zelo poceni je trenutno v kik textildiskontu. mini in malo večji
www.mojalbum.com/naredilaana
15. feb 2011 20:16
Pred kratkim sem kupila model v obliki srčka za kolače v Rutarju (ne vem sicer, če iščeš takega); zdel se mi je kar drag - 30 EUR. Končni izdelek je prelep, tako da malce poplača visoko ceno. Za Valentinovo sem tako v tem modelu na veliko pekla marmorne kolače. Res so bili zelo lepi.
Običajne modele v obliki srčka s snemljivim robom sem videla v Mercatorju. Cena mi je ušla. Če se ti ne mudi, počakaj na Hoferjevo akcijo, tam sem kupila moj silikonski srček.
Anja
15. feb 2011 20:28
jaz mam podobnega kot ta na sliki, le da je mogoče malenksot nižji, in z drugačnim vzorčkom okoli, je pa silikonski. stala je pa 6e. ( je velik) ampak nisem lih tolko navdušena nad njim, ker pride v poštev bolj za kake biskvite, oz šarklje, marmorne kolače,...ker, če se dela torto, ko se prereže, kaj oblije, okrasi, se vzorčka ne vidi več. Katarina K http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/ http://katarinak.moj-album.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)
Polnjene paprike