14. feb 2011 11:35
Japaja bom poskusila z maslom samo škoda da ne morem z nikomur staviti in če mi uspe - sporočim mijamarija
14. feb 2011 11:35
Japaja bom poskusila z maslom samo škoda da ne morem z nikomur staviti in če mi uspe - sporočim mijamarija
14. feb 2011 12:26
Z maslom ali drugimi maščobami boš zamastila tekstil!
Za take primere je dobro imet doma nekaj čistega bencina. Mislim, da ga še vedno lahko dobiš v lekarni.
Sergej
14. feb 2011 12:35
Sergej C bojim se da bo čisti bencin preveč agresiven.Kovinski del kjer je nalepka ni iz nerjavnega mat. misilim da je iz aluminija.Tolk sem besna na te smotane nalepke. mijamarijaneznan uporabnik
14. feb 2011 12:59
Sergej, smo se zmenil, da bo tekstil zaščitila
Če ji pa kej ne rata, gre lahko po novo roleto v štacuno (prosto po Hedonistu)
japaja
14. feb 2011 13:06
Od teh topili je bencin med manj agresivnimi in če je čist, hlapi praktično brez ostanka. Nisem še opazil, da bi poškodoval barve tkanin. Sploh pa ni šans, da bi poškodoval kakšen eloksiran aluminij. Edino pri oljnih emajlih postane površina mat.
Sergej
14. feb 2011 13:21
Puter je definitvno uporaben na več področjih. Imam vedno v spominu kako sijajno ga je uporabljal Marlon Brando v filmu Zadnji tango v Parizu. Pa da ne bi spucal kakšnega madeža !? hedonist
14. feb 2011 13:39
HEDONIST - NIMAM KOMENTARJA, HUDO! mijamarija
14. feb 2011 14:11
Vzemi tisto strgalo za steklokeramiko. Tega Brando sicer ni uporabljal, ampak še hvalabogu, da ga ni .
lp
cervus
14. feb 2011 15:20
matr, se mi zdi, da bo padel doktorat! Sergej je prav povedal: topilo je bencin, mal slabše je nitro topilo, s tem, da je bencin veliko manj agresiven do barv in plastike. Pa tako kot je povedal, čist hlapi brez ostanka. Malo vate namočišv bencin in greš čez etiketo, najprej odstopi papir, potem z vato odstraniš tudi lim. Preizkušeno velikokrat.
ežojneznan uporabnik
14. feb 2011 15:31
Sam je putr boljš
japajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom
Hrustljav piščanec iz pečice