se bomo eni podali na tekaško pot od Kranja do Prešernove Vrbe. Drugače pa lep dan vsem.
Loni Makaroni
se bomo eni podali na tekaško pot od Kranja do Prešernove Vrbe. Drugače pa lep dan vsem.
Loni Makaroni
neznan uporabnik
8. feb 2011 10:21
Gremo v MG na razsstavo, ki jo vodi Karpo Godina, potem pa na Prešerca.....
Vendelina jr.
8. feb 2011 12:04
Sem v službi ...
Drejček
8. feb 2011 12:11
Poslušam radio HIT, ki danes predvaja le slovensko glasbo ! Uživajte lep dan, ki ponuja ! barty
8. feb 2011 13:26
Sem bila na Prešernovem smenju v Kranju. Super, a tako veliko ljudi, da se je bilo na trenutke kar težko premikati. tanca
8. feb 2011 13:40
Tudi jaz sem se vrnila iz Prešernovega trga v Ljubljani, kjer so slovenski dramski umetniki brali Prešernovo poezijo. Bilo je toplo, pa ne samo zaradi sončka, ampak tudi v duši, saj je ogromna množica pozitivno naravnanih ljudi tudi prispevala svoje. Danes je bilo lepo biti Slovenec.
Vendy, sem se ozirala naokoli, če si kje blizu. Si nosila vijolično rutko okoli vratu?
naor
8. feb 2011 16:13
...sem si v gozdu recitirala Minattija.
lp
mzm
8. feb 2011 16:36
Ležim, ker me letos viroza ne izpusti iz krempljov
banana130
8. feb 2011 16:56
Bila v službi sedaj pa no dolgem sprehodu in na kulinariki, kaj danes za kosilo. Lepi verzi. Vso čast obema.
irena66
8. feb 2011 18:36
... pri nas je navaden delavnik: sola, sluzba in vse ostale obicajne obveznosti ...... ribicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure svedri s paradižnikom in baziliko
Nevzhajana orehova potica