7. feb 2011 0:21
Ja , Teka , ko ima hudič mlade jih ima vedno več , ne samo enega . Ampak saj vse mine , tudi slabega dne je zvečer konec . Še ni dolgo tega , sem imela jaz tak za....an dan . Pričelo se je že kar zjutraj, ko mi je prekipela kava . Za sekundo sem pogledala vstran in štedilnik je bil poln zoca od kave. Seveda sem hotela takoj pobrisat, da se ne zasuši , pa sem se pri tem prav grdo opekla .
Potem sem kavo , kolikor je je še ostalo , v miru , ( po nekaj kletvicah ) spila.
Bila je nedelja, par dni po mojem rojstnem dnevu . Otroke z družinami in nekaj najbližjih sem za ta dan povabila na kosilo v eno restavracijo, ne čisto blizu doma . Končno sva se z možem le odpravila .
Ker sem imela še nekaj malenkosti za zraven in ker nerada sedim v avtu v jakni ali plašču , sem dala možu v roke obešalnik z jakno ; prosim , nesi mi jo dol " , sem mu rekla medtem , ko sem se obuvala
Po kakšne pol ure vožnje , ko sva bila že skoraj na cilju sem se ozrla na zadnji sedež in ker nisem videla svoje jakne sem ga vprašala , zakaj mi je dal jakno v prtljažnik .Odgovoril mi je :" saj je nisem ." Po krajšem dialogu sva ugotovila , da me čaka jakna doma , visi lepo na obešalniku v garaži
..Naj povem , da je bila temperatura kar krepko pod minus , jaz pa v tanki bluzi . Nisem vedela , a se naj smejim ali razjočem . Priznam , šlo mi je bolj na jok , sploh tačas , da sta prispeli še hčerka in snaha . Spravili so me v restavracijo v sposojeni jakni , prehladila se pa le nisem .
No , konec dober - vse dobro !
Teka , jutri bo nov dan !
manca51