6. feb 2011 21:06
Za tole so me skoraj zaprli
Od čokoladnih tablic sta mi pa Lindtovi s Solnim cvetom in Mentolova najbolj pri srcu.
Ibiza, Bajadero so spremenili nekje v začetku 90-ih let.
Vanja
6. feb 2011 21:06
Za tole so me skoraj zaprli
Od čokoladnih tablic sta mi pa Lindtovi s Solnim cvetom in Mentolova najbolj pri srcu.
Ibiza, Bajadero so spremenili nekje v začetku 90-ih let.
Vanja
6. feb 2011 21:21
Pazi, pa še bio je za povrh! In kukije ti ni treba pečt!
lp
mzm
8. feb 2011 18:41
uuuuu tole "zeliščarsko" sem pa zadnjič našla v Tušu na polici z bio zadevami in je zaradi firbca pristala v košarici, ampak me ni impresionirala (preveč peskasto hrusta med zobmi). Mišizmoke, hja pri meni čokolade malo dlje čakajo na degustacijo, ker se mi zdi, da se zredim samo če pogledam čokolado Ninja24
9. feb 2011 21:49
Meni je všeč cela Gorenjkina linija Mistica. Obožujem tisto z brinom in pehtranom (75% kakava), ki je nekaj čisto posebnega, pa še to prednost ima, da jo lahko poješ samo košček ali dva, pa imaš dovolj. Tudi z arancini (75%) je super, če mi pa ni toliko do grenkobe, se pa posladkam s čokolado z brusnicami in jabolki (53%). Kakšna je cena, pa nimam pojma. Pri čokoladi ne gledam na ceno, ker mi je pomembneje, da mi je dobrega okusa motovilčica
10. feb 2011 21:25
@motovilčica: danes sem se v trgovini spomnila tvojega namiga in vzela 70% Mistico: eno brinj & pehtran ter eno pomarančnoVanja_v_ZDA je napisal/a: |
|
10. feb 2011 21:27
Vanja, SPLOH se ne družim več s tabo
tulka
10. feb 2011 21:43
tulka je napisal/a: |
Vanja, SPLOH se ne družim več s tabo tulka |
10. feb 2011 21:46
Tako mimogrede, pri nas je bila kupiljena tale čokolada - in njene toršice.
rimljanka
10. feb 2011 21:51
rimljanka je napisal/a: |
Tako mimogrede, pri nas je bila kupiljena tale čokolada - in njene toršice.
|
A poveš še, prosim, kje?
BlanchyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpetki iz melancan
Jabolka v srajčki