12. apr 2011 19:12
Jaz bi pa rada en drevešček s povešenimi vejami za severno sran, približno 4 m od hiše. Kaj mi svetujete? Mika me rdečelistni javor ampak mislim, da to ni pravi prostor zanj.
buča
12. apr 2011 19:12
Jaz bi pa rada en drevešček s povešenimi vejami za severno sran, približno 4 m od hiše. Kaj mi svetujete? Mika me rdečelistni javor ampak mislim, da to ni pravi prostor zanj.
buča
12. apr 2011 19:17
Rosie, zdaj je, kar je, pusti jo tam, kjer je, ne zalivaj je, obetajo dež to noč. In novi lsiti bodo pač prilagojeni rastišču. Ima pa potonika rada, da ni globoko posajena, pa spomladi potem komposta daj na njene korenine.
rimljanka
12. apr 2011 19:50
Rimljanka, najlepša hvala. Bo tole dobra šola za drugič. Kompost pa... nimam kompostnika, sadila se jo v s konjskim gnojem pognojeno zemljo. Misliš, da je to v redu. rosie
12. apr 2011 19:53
Po moje več kot OK, da le nisi s količino gnoja pretiravala.
rimljanka
12. apr 2011 20:31
Hoj Mene pa zanima, če se že lahko posadi kane na vrt? V zabojčku mi že pošteno odganjajo, zato mislim, da bi jih bilo treba posaditi na vrt. Bojim pa se pozebe.
mamka
12. apr 2011 21:26
buča je napisal/a: |
Jaz bi pa rada en drevešček s povešenimi vejami za severno sran, približno 4 m od hiše. Kaj mi svetujete? Mika me rdečelistni javor ampak mislim, da to ni pravi prostor zanj. buča |
12. apr 2011 22:31
Andreia je napisal/a: |
Pinka, tudi moj je že v zemljici. Bi pa rada še eno vaše mnenje. Imam rožmarin v loncu. Čez zimo ga damo noter. Najbrž je v prostoru presuh zrak, ker se mu vsako zimo, ko je notri, posuši ogromno iglic. Letos še posebej. Visok je cca. 1, 20 m. Na vrhu ima sicer enih 15 cm zelenih iglic, tiste bolj spodaj pa so delno zelene, delno že rjave...čisto spodaj enih 10 cm jih pa sploh ni. Ali ga lahko pomladim, če ga obrežem na višino enih 35 cm ? Kaj mislite ? Ali je bojazen, da se mi dokončno posuši ? Ker, če ga hočem porezati, je sedaj najbrž zadnji čas... Andreia |
13. apr 2011 9:26
Lučka, hvala ti za nasvet ! Saskia, kako lepo naravo imate blizu !!! Andreia
13. apr 2011 21:40
buča, moja sestra ima prelepo povešavo murvo: http://www.omorika.si/sl/listavci/morus-alba-pendul in lepo uspeva v senci. Lepa je tudi Sophora japonica Pendula ampak le, če je dovolj prostora, ker se precej razraste. Ali pa bukev, (Fagus sylvatica 'Purpurea ali Tricolor,Purple Fountain' http://www.daytonnursery.com/encyclopedia/trees_shrubs/Fag Kotarca
15. apr 2011 21:50
Ali ima kdo doma črni bambus? Je kot navaden, samo stebla ima črna.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla
Princeske