Pozdravljeni!
Bliža se Valentinovo, pa me zanima, če je kdo mimogrede v kakšni trgovini zasledil pekač za torte v obliki srčka. Lahko "navaden" ali silikonski (čeprav s silikonskimi še nimam izkušenj :D).
Lep dan vsem!
JanisJoplin
Pozdravljeni!
Bliža se Valentinovo, pa me zanima, če je kdo mimogrede v kakšni trgovini zasledil pekač za torte v obliki srčka. Lahko "navaden" ali silikonski (čeprav s silikonskimi še nimam izkušenj :D).
Lep dan vsem!
JanisJoplin
25. jan 2011 11:28
Si upam reči, da jih imajo skoraj povsod, še posebej v tem času, ko se bliža Valentinovo. Drugače pa jih imajo v Mullerju, tudi v hipermarketih (Mercator, Spar,...) ampak odvisno od zaloge, pa še kje bi se našlo. vanilia
25. jan 2011 11:35
Enega ne tako velikega sem videla v trgovini Kik, verjetno zelo zelo poceni So pa res kar pogosti, sploh v tem času, tako da ga boš našla v vsakem večjem centru, pa kakem Merkurju... Najbrž bo tudi kak Hoer/Lidl/Europin imel valentinovo akcijo, poglej malo v reklame. *Alisha*
25. jan 2011 11:48
Hvala za odgovore! JanisJoplin
25. jan 2011 12:44
JanisJoplin, jaz sem ravno prejšnji teden delala torto v obliki srčka (za obletnico).. Pekač sem sicer vidla v Kiku (zelo poceni, ene 2, 19 € se mi zdi..) samo mi oblike niso tako zelo všeč, zato sem torto (Nutella) delala kar v okroglem pekaču, razrezala na plasti, namočila in premazala s kremo, nato pa sem srce izrezala ven in na koncu oblekla srček v Marshmallov maso! Se mi zdi, da je zelo lepo prišlo (moja prva oblečena tortica). Je srček bolj "poln", pekače pa se mi zdijo zelo "suhi", "ozki".. Če boš večkrat delala torto v obliki srca, ti priporočam, da si kupiš pekač, drugače se pa splača malce potruditi iz sam oblikovati :)
Prilagam slikco.. :) pa veliko veselja pri oblikovanju!
illusion
25. jan 2011 13:15
Uau, kakšna lepa tortica:P To je pa dobra ideja, je pa res, da zahteva malo več spretnosti pa natančnosti;) bom vidla kakšna je ponudba, potem se bom pa odločila. "Suhega" srčka zagotovo ne bom kupila:) JanisJoplin Sporočilo je spremenil(a) JanisJoplin dne 25. 2011 19:00
25. jan 2011 13:48
Jaz sem si preden sem začela zarezovati (oblikovati) zapičila zobotrebce, da sem naredila "osnutek.. potem lahko še malo popraviš.. in zarežeš.. Sem pričakovala, da bo težje, ampak je šlo kar ok! :)
Hvala :)
illusion
25. jan 2011 13:56
mini srčke imajo v buttlersu /kovinski, z obodom, ki se da odpreti/ pa v nami sem že tudi videla silikonske
www.mojalbum.com/naredilaana
25. jan 2011 16:16
mini srčke imajo v buttlersu /kovinski, z obodom, ki se da odpreti/ pa v nami sem že tudi videla silikonske
www.mojalbum.com/naredilaanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pistacijeve rolice
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način