25. jan 2011 16:15
Jaz tudi ne maram trdih brisač! Sango sem tudi hotela uporabit besedo na s... Je mogoče kriv tudi mehčalec? Tanaya Sporočilo je spremenil(a) Tanaya dne 25. 2011 16:17
25. jan 2011 16:15
Jaz tudi ne maram trdih brisač! Sango sem tudi hotela uporabit besedo na s... Je mogoče kriv tudi mehčalec? Tanaya Sporočilo je spremenil(a) Tanaya dne 25. 2011 16:17
25. jan 2011 17:06
Živjo punce! Prosila bi vas, če lahko izpolnete kratek vprašalnik na temo pralnih praškov. Vzelo vam bo samo par minut, skupini nadebudnih študentov magistersekga programa Ekonomske fakultete v Ljubljani pa boste s svojimi odgovori v zelo veliko pomoč pri izdelavi njihove projektne naloge. Vprašanja najdete na spodnjem linku: http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=IK HVALA VAM! evila
25. jan 2011 17:15
Sango, takole pravijo o vzdrževanju tekstila strokovnjaki:
Cila
25. jan 2011 17:27
evila je napisal/a: |
Živjo punce! Prosila bi vas, če lahko izpolnete kratek vprašalnik na temo pralnih praškov. Vzelo vam bo samo par minut, skupini nadebudnih študentov magistersekga programa Ekonomske fakultete v Ljubljani pa boste s svojimi odgovori v zelo veliko pomoč pri izdelavi njihove projektne naloge. Vprašanja najdete na spodnjem linku: http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=IK HVALA VAM! evila |
Da ni tale vaša nadebudna skupina magisterskega programa EF sponzorirana s strani najboljšega soseda?
nola
25. jan 2011 17:45
25. jan 2011 17:57
Meni je tudi Vendy zakon:)) Miss. Dneznan uporabnik
25. jan 2011 18:11
In kdo je Vendy?
japaja
25. jan 2011 18:14
Pravo Vendyjino ime je v resnici Chuck Norris. Pod psevdonimom piše zato, ker mu je nerodno priznati, da rad peče torte. lp, proximaneznan uporabnik
25. jan 2011 18:17
Ne vem če boš verjela, Proxima, ampak sem hotela pripisat, da je to najbrž CN osebno. Seveda, kaj pa drugega
25. jan 2011 19:56
Ajoj, I am uncovered....
La verdad, sploh ne pridem k sebi. Najprej tista sluvenšna k prav de nej izpolnemo za študente magistERskega študija....potem je pa še proxy blew my cover. Qué pena....
Vendelina jr.
Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 25. 2011 22:47
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Bowla s kozicami
Burger s Kraljevo fit štručko