zanima me ali je bolje v maso za krofe dat olje ali margarino?kakšne izkušnje imate.
njofra
zanima me ali je bolje v maso za krofe dat olje ali margarino?kakšne izkušnje imate.
njofra
24. jan 2011 12:00
Maslo.
Commis débarrasseur
24. jan 2011 14:31
Običajno sem v olju za cvrenje, katerega kvaliteta se mi zdi precej slabša kot včasih. Pred kratkim sem v tušu dobila palmino olje, katero je namenjeno prav za to. Je od zvijezde in ga prodajajo v 3 litrskih kovinskih kanticah. Slaba stran teg olja je, da je pri sobni temperaturi v trdem stanju. Za kratek čas ga dam v vročo vodo, da ga dobim ven. Na embalaži piše, da je uvoženo z Malezije, 3 l stane manj kot 8€.
OK, zdajle sem prebrala še enkrat vprašanje in vidim, da sem pošteno pihnila mimo. Brisala ne bom, ker bo mogoče komu prišlo prav tole glede olja.
Lijana
24. jan 2011 14:55
Jaz da v krofe olje, pred več kot 20 leti pa margarino. Težko povem, kaj je bolje. Tudi receptov za krofe ne menjam pogosto.
Balenka
24. jan 2011 16:06
Samo maslo. Mamamia
mamamia
24. jan 2011 16:55
Izključno maslo.
peter
24. jan 2011 18:56
Tudi jaz uporabljam le maslo, dobro se obnese tudi olje z okusom masla, vendar ga že kakšno leto nisem zasledila na policah trgovin. Ninja24Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Panakota z belo čokolado in penino
Jagodni semifreddo