7. mar 2014 12:01
Lopatka je napisal/a: |
Mene poleg vsega še alergije fino zmatrajo. A ima katera negativne izkušnje s Claretin tabletami? |
Misliš Claritin? Ja, imam. Jaz sem bila od njih samo na smrt utrujena, drugih učinkov pa ni bilo nobenih. Poleg tega jih dolgo tako ali tako ne moreš jemati in zaresen seneni nahod tudi ni nekaj, kar bi človek zdravil kar tako sam. Pojdi do svojega zdravnika, naj te pošlje na test (gre zelo hitro, jaz sem čakala par dni) in ti potem predpiše tablete, ki ti bodo pomagale. Prave tablete bodo naredile svoje, poleg tega pa pomaga spiranje nosu s slano raztopino, ko bo pomlad na višku, si vsak večer operi tudi lase, vsak dan zamenjaj obleko, vsak dan briši prah z mokro krpo, sesaj s pravim filtrom, pogosto menjavaj posteljnino in peri zavese.... se pozna, boš videla. Ampak brez tablet pa (vsaj pri meni) ne gre - oziroma: je šlo, dolga leta, ampak se sama sebi ne morem načuditi, zakaj sem potrebovala tako dolgo, da me je srečala pamet in sem šla do zdravnika. Sploh se ne da povedati, kako zelo je zdaj pomlad lepša, kot je bila prej....
Sonja