12. jan 2011 10:46
Jaz sem se poročila lani poleti in sem preprosto na kuverto parom, za katere sem želela, da pridejo sami napisla npr. X in Y Novak, za tiste, ki pa so imeli dojenčka in mi je bilo logično, da ga ne morejo pustiti doma pa je na vabilu pisalo DRUŽINA NOVAK. Ni mi pa niti malo padlo na pamet, da mojega sinka ne bi bilo z nami (kar sem tudi že slišala, da so nekateri mladoporočenci naredili), je bil sicer ob svojih plesnih akrobacijah bolj v središču pozornosti kot midva, ampak vseeno. Je pa resnično morda tudi za ene starše lažje, če laho otroke pustijo pri babicah in dedkih. Jaz ne bi bila nič užaljena, če bi povabili samo mene in moža na kakšno poroko. Tako majhni otroci pač ne sodijo vsepovsod.
Kar se pa tiče denarja za darilo, sva midva napisala na vabilo: "Da pa z darili si ne bi delali skrbi, naj raje kakšen € v kuverti zašumi." Seveda se ne poročiš, da bi dobil darila, ampak so darila del poroke, in ne vem zakaj ne bi izrazil kaj ti bolj paše- denar ali kaj drugega. Morda pomagaš komu, ki je v dilemi kaj bi podaril.
Še vedno so nam tako v večini poklonili denar, določeni pa kakšno malenkost za spomin+denar. Tudi gospodinjski strojčki in brisače so se znašle med darili.
Jaz ne vidim nobene težave, če to v vabilo napišeš.
P.S. Vidim, da sem glede navedbe povabljenih napisala enako kot Kalpana.
alexis
Sporočilo je spremenil(a) alexis dne 12. 2011 10:51
Sporočilo je spremenil(a) alexis dne 12. 2011 10:53