Pozdravljeni,
ali ima kdo kakšen nasvet kako naj spravim flomaster iz pisarniškega stola. Prevleka je pomoje skay.
Poskusila sem že z alkoholom, robčki za rito in čistilom za kuhinjo. Pa ne gre ven.
katra55
Pozdravljeni,
ali ima kdo kakšen nasvet kako naj spravim flomaster iz pisarniškega stola. Prevleka je pomoje skay.
Poskusila sem že z alkoholom, robčki za rito in čistilom za kuhinjo. Pa ne gre ven.
katra55
12. jan 2011 9:13
Obstaja čistilna pasta,s katero flumaster čisto preprosto obrišeš. Lahko ti napišem preko zasebne pošte,čigava,ker ne vem,če lahko napišem tu. ultranova
12. jan 2011 10:08
Radirka za madeže. Izgleda tako kot ena bela gobica, se že dobi pri sosedu od vilede
karnak
12. jan 2011 17:38
ultranova je napisal/a: |
Obstaja čistilna pasta,s katero flumaster čisto preprosto obrišeš. Lahko ti napišem preko zasebne pošte,čigava,ker ne vem,če lahko napišem tu. ultranova |
12. jan 2011 20:23
Lahko se očisti z gobico wipe it, brez kemije, samo voda!Jaz sem očistila sedežno garnituro in celo stene, katere so bile popisane z raznimi svinčniki in flomastri.
marja
13. jan 2011 12:49
Z acetonom.
13. jan 2011 13:51
Ne preveč pogumno z acetonom!
Pisala se še vedno uporabljajo tudi za uradne dokumente in iz tega ishaja zahteva, da se črnila ne dajo razgradit brez sledi. Če mehansko odstranjevanje ne pride v poštev, ti ostanejo samo postopni poizkusi z vsem mogočim. Pri tem pazi, ker marsikaj lahko poškoduje tudi podlago.
Če slučajno ne veš, je slina med bolj uspešnimi sredstvi. Potem je tu še slavni šolaski 'brisalec tinte' in tudi s citronsko kislino se izplača probat.
SergejKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Najboljši limonini razpokančki
Suzanine palačinke