4. mar 2011 9:39
Heidi je itak asica.
Mamamia
mamamia
4. mar 2011 9:39
Heidi je itak asica.
Mamamia
mamamia
4. mar 2011 22:42
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Čarli, tista obleka je bila zlata. Vanja |
20. mar 2011 18:15
spadajo na svečan dogodek kot je maturantski ples, opanki (gladiatorke) s polno peto? jasno, brez nogavic. iversonka
20. mar 2011 21:01
iversonka je napisal/a: |
spadajo na svečan dogodek kot je maturantski ples, opanki (gladiatorke) s polno peto? jasno, brez nogavic. iversonka |
Odvisno, kdo to obuje. Če tak čevelj obuje maturantkina mlajša sestra, se to zmore prenesti. Maturantki ali a njeni mami pa tako obutev odsvetujem. Čevlji, s katerimi lahko paradiraš po mestu več ur in te pri tem ne bolijo nogoe - taka obutev ni za maturantski ples. Na take dogodke se nosijo obuvala, ki jih zaradi materiala (saten, bleščice, tanjši podplat) ne moremo nositi po mestu.
Vendelina jr.
20. mar 2011 21:19
sestrična. nisem v središču pozornosti. zraven bi kombinirala krajšo oblekco marelične ali pa travnato zelene barve. iversonka
21. mar 2011 8:12
Pri obleki bolj navijam za marelično verzijo. Ta barva lepo zdrži večerne izvedbe, zelena je pa bolj za dnevne izvedbe (poglej na pomladnem reportu kolekcijo Elie Saab, tam se vidi, kako funkcionirajo pasteli)
Pri oblekicii je treba paziti, da gre za tak kroj, ki te pri sedenju ne zezne preveč in takisto ne pri plesu. Skratka, ko se usedeš in nekaj časa sediš, blago ne sme zlesti gor do točke, ko na nek način med zadnjico in stolom ni več blaga, razen spodnjic. In druga stvar, pri oblekici je treba upoštevati kako se boš sklonila naprej, kje bo oblekica, če boš med plesom dvigovala roke itd... V izogib nadaljnjim incidentom še tole: pod oblekice, ki imajo A kroj in pod oblekice, ki se končajo kakih 5-10 centi nad kolenom se nosijo seksi bokserice.
In k taki oblekici v bistvu, draga iversonka, potrebuješ ene srčkane zlate balerinke. A ne?
Vendelina jr.
21. mar 2011 15:02
na nogi št. 42 dvomim, da bi še vedno izpadle 'srčkane' ampak bom premislila :) hvala iversonka
21. mar 2011 15:39
Številka stopala ni relevantna. Če znaš hoditi, so vsi čevlji čeveljci, če pa ne znaš, je pa vse štorasto.
Vendelina jr.
26. apr 2011 20:57
'čer! Sem nova tukaj... na frišno prijavljena (čeprav že dolgo sledim KulSlo v 'ilegali'). Prebrala sem vse reporte, tudi stare, saj bistvo ne zastara... mislim... modne smernice so vsako leto drugačne, osnova pa ostaja. Zadnje čase tejle temi sledim redno, ker me čaka par svečanih dogodkov (poroka, podelitev diplome). Naj povem, da sem tiste sorte: službeno kežual (nimam službe, da bi 'morala' bit v kostimu, čeprav moram priznat, da bi mi kdaj pa kdaj pasalo), doma pa komot... ja vem... nima ravno tedenskega menuja na majčki, pa tud trenerka ni razvlečena, kavbojke tudi niso najnovejše, ampak... smo tam. Nekje. S crocsi vred In seveda kot taka, ne premorem male črne oblekice (še nikoli mi ni prišlo na pamet, da bi jo potrebovala ... ampak ljude se z leti spreminjamo ), koktejl oblekice, salonarjev že dolgo nisem obula, pete pa mi niso tuje. Sicer mi je na začetku muka, ko jih po dolgem času prvič obujem, ampak pol pa gre. Še to: ker sem sama močnejše postave, se ne poskušam stlačiti v nekaj, kar nosijo size zero manekenke. Moja vzornica je Nuška, ker vedno znova dokazuje, da se tudi 'večje' punce lahko lepo oblečejo in pri tem dobro izgledajo. Nisem še našla primernega outfita za na podelitev diplome, bo pa tole konec maja, znotraj, po 17h. Mi lahko katera kaj predlaga? Hvala že vnaprej.
26. apr 2011 21:23
Zdravo Ela,
sicer nisem kaj prida modna svetovalka, ampak podelitev diplom sem videla pa že veliko (in veliko lepega in groznega tudi v oblačilnem smislu). Torej: ne v razcefranih kavbojkah, pa tudi ne pretiravaj s "svečanostjo". Ni nujno, da si nabaviš strog kostim posebej za to priložnost, kaka malo boljša oblekica bo čisto OK. Lahko tudi dvodelna, lahko hlačni kostim. Make-up nekaj decentnega, z nakitom tudi ne pretiravaj, maja ni čas za božična drevesca. Ni pa treba, da zgledaš bolj resno kot dekan fakultete, saj si mlada in to je tvoj dan, pravzaprav eden večjih do zdaj. Uživaj ga, predvsem se pa uredi tako, da si boš sama všeč in se boš dobro počutila.
Pa lepo se imej!
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento
Moj domači kruh