2. mar 2011 11:12
Obleka Celine Dion je super, zlasti rešitev z dolgimi rokavi. Samo za tako obleko se lasje spnejo in si je naredila s tem minus (oziroma, v kategoriji srednje dolgih in dolgih las se lasje v večernih izdajar raje spnejo, ravno zaradi tega, da ne sesuvajo obleke in skrivajo nakita). Na tak način je tudi Amy Adams delala silo tisti obleki od L'Wren Scott (preveč las) in tisti Cartierovi smaragdi so bili na obleki odveč. Boljše je Chopardove lani nosila Angelina Jolie v kombinaciji s črno minimalistično korzetno obleko, s tem, da mene Angie s tistim hladnim "zakaj-sem-jaz-tule-ko-je-pa-tako-dolgčas-si-grem-raje-še-en-tatu-delat" pogledom malo plaši.
Za potrebe vaših svečanih situacij - če imate dolge lase in če bo trenutek nanesel na to, da boste oblekle večerno dolgo obleko - dajte si lase raje speti.
Če ste pa v kategoriji zelo ženstvenih in seksapilnih dam tipo Penelope, Paz Vega, JLo, Monica Bellluci, Sophia Loren, pokojni Jane Russel in Rita Hayworth, Ashrawaya Raj, Pryanka Chopra, Iman, Mauren O'Sullivan (ali je o'Hara, v mislih imamo tisto fatalno rdečelasko v vesternih ob Johnu Waynu) ... potem to pravilo za vas ne velja. Lahko tudi kiksnete, pa se ne bo opazilo. Velja tudi za dnevne izvedbe
Vendelina jr.