30. jan 2011 16:12
Desanka morda bi ti koristilo samo eno "stoječe" popoldansko druženje med velikimi ženskami. Pa bi se mogoče premislila kot sem se jaz. Velika sem sicer 172 cm, danes bi rekla nič posebnega. Ko sem bila mlajša, pa se mi je zdelo, da štrlim iz povprečja. Najhuje je bilo, ko sem šla ven s svojimi puncami . Največja jih ima 10 cm manj kot jaz, v diskoteki pa sem bila s 8 cm petami hitro največja tudi med fanti. In se mi je vedno zdelo, da nihče noče do mene, ker sem prevelika. Seveda me je dajalo pomanjkanje samozavesti, tako kot tebe.
No potem se je zgodil en preobrat. BIla sem na poroki od bratranca. Je že tako, da imam "velike" gene po očetovi strani. Kar 17 sestričen imam, in med njimi sem bila najmanjša. In tista poroka, nikoli ne bom pozabila. Jaz brez pet, moje velike donde, pa vse v štiklah. Takrat sem prebila led. Ko sem videla sestrično, ki ima 191 cm v petkah, se mi je "odprlo".
Zdaj čakam, kdaj se mi bo zgodil še en preboj. Mi je zelo zelo koristilo to, kar si ti zapisala Mamamia. In sploh tale svečani oblačilni report je pravi izziv... ker...
Ker sama nisem še nikoli imela koktail obleke.Dolga večerna obleka? Kaj pa je to?
Zadnjič sem prav veselo uturila eno službeno vabilo na svečan dogodek šefici, ker ona ni mogla, pa drugi sodelavki. In to ravno zaradi oblačenja, si ne morem pomagat.
Sem te hotela Vendelinaprd kratkim tudi vprašat, če se v Sloveniji sploh dogajajo take zadeve, kjer bi lahko oblekla koktail obleko? Pa sem si potem premislila. Ker sem ugotovila, da sem se prepričala, da takih priložnosti v mojem okolišu ni.
No, pravijo, da za nobeno stvar nikoli ni prepozno.
Me je malo zaneslo v tej temi s spomini, upam vseeno, da ne preveč.
Vilma