Sedalna vreča

strelka  

član od: 8.5.2006

sporočila: 659

22. dec 2010 13:55

Tudi midva imava nekaj Jaboozov (Sitting bull + Noggi) na različnih lokacijah že precej let in lahko rečem, da so super! Renna material se res ne zguli zlahka, pa lepo ga obrišeš in to je to. Super za kakšno prebiranje knjige, lenarjenje ali kaj drugega iz tvoje domišljije. Blago, sploh ala žamet, ti odsvetujem, ker se bo hitro ogulilo pa še čišti se težko. Tudi pri drugih blagovnih znamkah previdno, saj sem že dostikrat slišala, da niso (tako) kvalitetne, so pa seveda cenejše (ampak na žalost dostikrat za svoj denar dobiš natanko toliko, kot plačaš). Prav tako ne vem, kako je z dodatnim polnilom drugje. strelka

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

22. dec 2010 14:23

Tudi jaz sem med zadovoljnimi lastniki original jabooza. Naš je isto iz umetnega usnja, rumeno-zelen.

Preden kdor koli nabavi kopijo, svetujem, da se odpelje v Stegne in sproba original. Ker cena ni nižja kar v tri pisane marjetice, ampak kolikor denarja, toliko muzike. Material je boljši, prav tako polnilo, mnogi so tudi manjši od pravega jabooza.

Tale je neuničljiv, sicer sva ob vsaki selitvi kupila novega (zaradi barve), starega pa pustila tam. Pri tašči je en, star že 8 let, in je še vedno uporaben, potreboval bi sicer dodatno vrečo polnila, a lenoba naju še ni pripeljala do Stegen :)

Moj prvi jabooz je bil iz blaga (neka srednja pot med žametom in mikrofibro) in tisto je bila pa edina slaba izbira... kot je že ena pred mano napisala, ves prah se je not zažrl in čez čas mi ni bil več apetitlih.

tjas

kafetarca  

član od: 30.9.2009

sporočila: 277

22. dec 2010 15:40

Nekaj v smislu sedalne vreče je tudi tole, vendar menim, da je glede prostora kr' "potratno": (cena za Mr.Big v Slo je cca. 200 eur ) kafetarca

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

22. dec 2010 16:03

Jabooz je zakon! Mi2 imava tudi vreče zaenkrat še, ampak zgolj zato sva jih takrat kupila, ker se nisva mogla odločit za kavč, zdej sva se pa dokončno zmenila, in še nekaj več denarja imava za kavč po meri. Ampak vreč vseeno ne nameravava dati stran, pa še psu so všeč! Barve si pa lahko tudi sam izbereš tam in material, cena pa za to kvaliteto sploh ni huda, ker so res trpežne! Midva nimava sicer največjih ampak malo manjše pa so tudi čisto ok! tako da če sta v prostorski stiski priporočam nakup. _tmickena_

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti