14. dec 2010 9:38
Vedno z maslom. Ja jaz sem tudi kupila maslo v Hoferju samo doma sem pa vidla, da je natisnjen rok z luknjicam 5.12.10. A je pri vas kaj drugačen? swarovski
14. dec 2010 9:38
Vedno z maslom. Ja jaz sem tudi kupila maslo v Hoferju samo doma sem pa vidla, da je natisnjen rok z luknjicam 5.12.10. A je pri vas kaj drugačen? swarovski
14. dec 2010 9:49
Ampak a ma Hofer tako majhne zaloge, da omejuje nakupe ? To smo nekoč že doživljali in nekatri se še danes zgražajo zaradi tega. Pa še pred tem, po drugi svetovni vojni so bila baje živila na karte. A se morda vračamo spet tja ? lp hedonistneznan uporabnik
14. dec 2010 9:53
Je kar prav, da je nakup omejen na potrebe gospodinjstva.
V neki manjši trgovini sem nekajkrat zapovrstjo doživela, da je nek bifedžija pokupil vse sokove po polovični ceni TAKOJ. Prodajalke "se niso hotele kregat".
No, potem sem se pa jaz
japaja
14. dec 2010 10:34
japaja je napisal/a: |
Je kar prav, da je nakup omejen na potrebe gospodinjstva. V neki manjši trgovini sem nekajkrat zapovrstjo doživela, da je nek bifedžija pokupil vse sokove po polovični ceni TAKOJ. Prodajalke "se niso hotele kregat". No, potem sem se pa jaz |
Točno to in samo to je razlog, zato se meni zdi tak način pravi.
rimljanka
14. dec 2010 17:02
Odtisnjen datum na mojem maslu je 25.1.2011. Sem pa brez problema kupila 10 kom (mi je že žal, da samo toliko ).
Pečem pa piškote vedno samo z maslom (no ja, toliko pogolfam, da dobim Ramino knjižico receptov).
Nena
14. dec 2010 17:16
swarovski je napisal/a: |
Vedno z maslom. Ja jaz sem tudi kupila maslo v Hoferju samo doma sem pa vidla, da je natisnjen rok z luknjicam 5.12.10. A je pri vas kaj drugačen? swarovski |
Komajda verjamem, so kazni tako zelo visoke,... Na danes kupljenem je datrum 04. 02. 2011.
rimljanka
14. dec 2010 19:55
Pri meni piše 25 .1. 11.Vse pečem z maslom,so mi piškotki boljši.
lp goga
15. dec 2010 11:12
Kupila maslo včeraj, res zelo ugodna cena! Rok trajanja 13. 2. 2011. zvezdica55Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Evitine Jakobove pokrovače