8. dec 2010 5:43
Lahko me pa posnemate in svojo zahvalo, raje kot z besedami, izrazite s plačilom Plus paketa. (Da ne bo pomote, opcijo javnega prikazovanja pluska imam izključeno).
Cila
8. dec 2010 5:43
Lahko me pa posnemate in svojo zahvalo, raje kot z besedami, izrazite s plačilom Plus paketa. (Da ne bo pomote, opcijo javnega prikazovanja pluska imam izključeno).
Cila
8. dec 2010 9:01
Zakaj bi plačeval članstvo na forumu? Mogoče nekega malega amaterskega, takega ki se kar blešči od bannerjev pa res ne. Konec koncev je tak kot je zaradi nas uporabnikov.
Commis débarrasseur
8. dec 2010 13:34
Sama nisem plačala naročnine. Razumem, da je težko sprejeti, da je na internetu kaj plačljivega. Malo smo razvajeni. Mi prispevamo v prostem času, tisti ki so zadaj, pa verjetno od tega živijo, ko je nam samoumevno da bodo 24 ur na dan skrbeli za to (mi pa pokukamo ko se nam ljubi, kajne). In kot jaz vidim sta zdaj 2 možnosti (kot so tudi napovedali pred nekaj meseci) - ali želimo naročniški model, kjer ni bannerjev in pač plačamo tistih xy EURO-v ali pa bomo potrpeli z oglasi, ki včasih tudi na kaj zanimivega opozorijo. Meni je tak sistem sprejemljiv in OK. Če mi bodo oglasi presedli, bom naročila paket. Kot razumem ga nekateri naročijo tudi za podporo uredništvu. Če ni prisile, "ko voli nek izvoli", sama se pač nisem odločila.
Brez oglasov in brez naročnine pa dvomim, da bi šlo v nedogled. In od strani, ki je ni več nima nihče koristi.
Miška Miša
8. dec 2010 13:46
No jaz sem v soboto listala po starih receptih in ugotovila, da prvi printi s Kulinarike sežejo v leto 1999. Nisem mogla verjeti, da sem že tako dolgo povezana z enkratno spletno stranjo na kateri najdem VEDNO VSE kar iščem. Pa naj bo recept, informacije s forumov ali tolažilne besede. HVALA da SI, Kulinarika! beatrice
8. dec 2010 20:03
Tudi jaz čutim nekakšno pripadnost Kulinariki, zdi se mi, da sem med svojimi kadar kaj komentiram ali samo berem vaše prispevke; kaj berete, čemu se smeje, kaj vas razveseli, predvsem pa vaše mojstrovine v kuhinji. Moram priznati, da ste me tudi marsikaj naučili, mi razširili obzorja .....Da ne hvalim v nedogled, kulinarika je skupaj s svojimi člani enkratna.
8. dec 2010 20:28
Tudi zame je kulinarika čudovita stvar kjer lahko beremo o lepših straneh življenja , kuhanju, druženju in predvsem veselju kadar kaj dobrega narediš. Vse preveč je medijev, ki poneumljajo ljudi in prikazujejo zgolj nasilje in slabe plati življenja. Jaz pravim, na kulinariki se jejo dobre stvari Mikser
10. dec 2010 11:35
Multi, tole pa podpišem.
Blanchy
10. dec 2010 11:45
Zate!
Ful dobro pišeš!
Blanchy, sej te imam rada, ampak tile poljubčki niso bili tebi namenjeni
Nikoli ne reci nikoli
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 10.dec 2010 11:49
10. dec 2010 13:25
To si pa tako lepo napisal Multivitamin, da bom tudi jaz spet plačala plus paket.
Ali si mogoče iz prodajnega oddelka kulinarika.net
LP
kuharica Mici
10. dec 2010 13:38
A vidiš, da že imam plusek!
Namesto besednih pohval kulinariki, sem inspirirana od Multivitamina, raje spet naročila + paket. To je moje priznanje vsem, ki zadaj držijo kulinariko pokonci.
Srečno!
kuharica Mici
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pustne miške
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom