Pečica

KuharRamsey  

član od: 6.12.2010

sporočila: 1

tema odprta - 6. dec 2010 14:19 | ogledi: 5.835 | odgovori: 6

Pozdravljeni,

kupujem novo vgradno pečico (malo boljšega ranga) in glede na malo morje vseh ponudb, ki jih je moč najti in različnih znamk kot so Gorenje, Candy, Bosch, itd. me zanimajo vaše izkušnje glede tega, mogoče kakšni nasveti na katere lastnosti je potrebno biti pozoren, funkcionalnost, itd....

Mogoče še kakšno priporočilo, katera znamka se vam zdi najboljša in zakaj.

Za odgovore se lepo zahvaljujem.

Lp

KuharRamsey

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

6. dec 2010 14:48

Mi smo pravkar kupili takšno: http://www.gorenje.si/gospodinjski_aparati/kuhalni_

... se nam je zdelo razmerje med ceno in tistim kar ponuja precej ugodno (mi smo jo plačali še 60€ manj) ... res da  nima ekrančka, ampak mene to ne moti ... funkcij ima dovolj za našo uporabo, saj sem imela do sedaj izkušnje, da bolj kot je bila naprava "fancy" več je imela možnosti, da se kaj pokvari in dražja so popravila .....

katjushka

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

6. dec 2010 19:36

Sama sem julija nabavila prav tako od Gorenja tale model:

http://www.gorenje.si/gospodinjski_aparati/kuhalni_

Sem pa dobila popust na rahlo estetsko napako, ki je na zadnji strani pečice, se pravi nevidna in predvsem ne vpliva na delovanje pečice, me je pa posledično pečica stala 520 evrov. Piroliza se mi ne zdi ravno zelo potrebna, so jo imeli v prejšnjem domovanju in smo jo v 5ih letih menda prižgali 2x, pa še to samo zato, da vidimo, če sploh dela.

Pomembno mi je, da ima funkcijo hitrega segrevanja in da gredo noter večji pekači, no, poleg običajnih zahtevkov...

Aja, seveda sem z njo zadovoljna.

Loni Makaroni

katjushka  

6. dec 2010 19:58

Pa še nekaj: pri gorenjevih pečicah mi je všeč to, da imajo precej veliko prostornino in sicer 65 l v primerjavi z pečicami ostalih znamk, ki imajo po večini od 52 do 55 l, pa še 2 pekača dobiš poleg....

katjushka

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

6. dec 2010 20:29

meni pa ravno to ni všeč. večinoma delam manjše količine in je res škoda energije, ki je pa pečica ogromno porabi.

www.mojalbum.com/naredilaana

katjushka  

6. dec 2010 21:01

bannanna je napisal/a:

meni pa ravno to ni všeč. večinoma delam manjše količine in je res škoda energije, ki je pa pečica ogromno porabi.

www.mojalbum.com/naredilaana

hja, kakor za koga ... pri nas nas je 6 in je še ta včasih premajhna ....

katjushka

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

6. dec 2010 21:07

katjushka, jaz sem ena sama in edina, pa ni nič prevelika Pečem in kuham navadno vsaj za štiri.

Loni Makaroni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti