Prvi val novih storitev

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

tema odprta - 30. okt 2003 0:49 | ogledi: 2.062 | odgovori: 2

Jesen na Kulinariki bo posvečena pomoči uporabnikom. Še vedno je 95% uporabnikov neprijavljenih, kar pomeni, da ne morejo izkoriščati vseh dobrot, ki jih nudijo naše strani.

V ta namen uvajamo tako imenovane "rumene predele", kjer bo na voljo pomoč. Tako bo s prehodom čez manj razumljive gumbe in ikone na voljo kratek opis (prvi takšen je že na portalu), na portalu pa lahko spremljate novo rubriko: ALI STE VEDELI DA..., kjer se najključno prikazujejo zanimivosti iz Kulinarične Slovenije, od nasvetov uporabnikom, do raznih drugih zanimivosti.

Ko pomoč ni več potrebna, si jo vsi Pluski lahko izključijo iz nastavitev, ostale člane in nečlane pa bomo še naprej poučevali in jim razkrivali skrivnosti Kulinarične Slovenije.

Toliko zaenkrat... Kmalu spet

na svidenje...

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

25. nov 2003 18:11

Vse te nove storitve so mi zelo všeč... Imam pa eno vprašanje: kje lahko kupim knjižico praznični bife? 400 sit že lahko nekako pogrešam v denarnici, 5.000 sit (za paket plus) pa malo težje... Član sem že kar kakšno leto in vem, da se zelo trudite vsi skupaj - zato vam izrekam vso priznanje: to je najboljša stran na internetu (brez pretiravanja). Če bi lahko, bi se takoj prijavila na plus paket, tako pa... mi preostane pač knjižica za 400 sit. Lep pozdrav! Silva

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

26. nov 2003 19:13

Silva, opis knjižice sem vam poslal po zasebnem sporočilu. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti