Torej, naslednjo'>o soboto'>o praznujeta mož in sinek rd.
Moj načrt je nadstropnao'>o'>o'>o'> torta - spodnja bi bila tale:
http://www.kulinarika.net/recepti/4698/sladice/cokoladn
Vem, da smetanove kreme niso'>o priporočljive za spodnjoo'>o'>o'>o'> torto'>o, ampak zadnjič niti slučajno'>o ni bila mehka, ampak čvrsta krema ino'>o'>o'>o'> torta (je pa res, da sem kremo'>o naredila že dan prej, kot v receptu). Tako'>o tudi zdaj mislim narediti kremo'>o v četrtek,o'>o'>o'>o'> torto'>o v petek, zložit pa v soboto'>o tik pred zdajci. Verjetno'>o bom uporabila tudi slamice.
Spodnjao'>o'>o'>o'> torta mora biti čokoladna, ker je večina povabljenih čokoholikov. Zgornja pa bo'>o sadna. Nekako'>o najbolj všeč mi je višnjev nadev, ker se mi zdi, da ga še največ ljudi je. Tu se pa v poplavi receptov zgubim. Biskvit mora biti bel, ker bo'>o že spodnja povsem temna, krema pa torej višnjeva. Prosim pomagajte mi s kakšnim receptom za nadev, ki paše k spodnjio'>o'>o'>o'> torti in bo'>o primeren za nadstropnoo'>o'>o'>o'> torto'>o, da se ne bo'>o vse skupaj razlezlo'>o.
Ponavadi sicer to'>o čokoladnoo'>o'>o'>o'> torto'>o prelijem s čokoladnim prelivom, zdaj pa razmišljam, da bi obe z maslenim, da lahko'>o lepo'>o zravnam, potem pa bom okrasila s tičino'>o. Samo'>o okrasila, ne oblekla.
Ali mislite, da bi bilo'>o bolje, da obe prelijem s čokoladnim prelivom?
Oblačilao'>o'>o'>o'> torte v tičino'>o še nisem, ne vem, če bi mi šlo'>o, figurice mi pa gredo'>o super od rok. (Delam s ponarejeno'>o tičino'>o maso'>o)
Zato'>o iščem tudi ideje, kako'>o okrasitio'>o'>o'>o'> torto'>o za odraslega in otroka - dragi bo'>o star 30 let, sinek pa 2 leti. Najbrž bom uporabila kakšne živalice, ne bi pa rada čisto'>o otroškeo'>o'>o'>o'> torte...
Hvala za nasvete!
sanja86