26. nov 2010 10:34
Vendelina vzemi si čas in še enkrat preberi kar sem napisala. Nikakor ne gojim nobene napadalnosti do ljudi z višjo izobrazbo.
Ne se takoj povišat.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/
26. nov 2010 10:34
Vendelina vzemi si čas in še enkrat preberi kar sem napisala. Nikakor ne gojim nobene napadalnosti do ljudi z višjo izobrazbo.
Ne se takoj povišat.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/
26. nov 2010 10:44
Ah, kaj ne bi blo lepo, da bi se enkrat držali teme, brez zbadanja, obtoževanja, pametovanja v prazno, moraliziranja,.. Sem pa prosla Jerneja, da temo zaklene, ker link je itak berljiv še vedno, tole pa ne vodi nikamor. Žal. Katarina K http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/ http://katarinak.moj-album.com/
26. nov 2010 11:05
Je že prav, da se pojavi taka tema in da se ji prisluhne. Katarina, škoda, da bi se tema zaklenila. Tukaj boš slišala vse mogoče, ne samo stvari, ki si jih želiš. Tudi sama sem bila na začetku kar malo znervirana, če so se pojavila drugačna mnenja kot menim sama. Sčasoma pa sem ugotovila, da je to v redu. Tako vidiš, kako drugi razmišljajo. In se včasih čudiš, ampak to je življenje. Kot pravijo, da imamo različne okuse, tako različno gledamo na življenje, všeč so nam različni ljudje, filmi, knjige, oblačila...Veliko se tudi naučiš in si rečeš, ja na to pa nisem pomislila.
Hitro bi bilo končano, če bi vsi napisali, ja moji otroci so super, lepo vzgojeni, nimamo problemov, vse laufa.
Pa žal ni tako. Vsi se učimo vse življenje.
P.S.Tvoje torte so super!
naor
26. nov 2010 11:44
Tema, ki jo obiskovalec odpre, nosi tudi neko odgovornost. Tem ne moremo zaklepati, ker avtorju niso všeč odgovori. Tema se zaklene, če gre za hude žaljivke, ne nekoliko bolj burno diskusijo. Uredništvo lahko oceni tudi drugače in ukrepa pač po svoji presoji. Zaenkrat tema ostane odprta, ker ne vidimo razloga, da bi jo morali zakleniti.
Administrator Jernej - V življenju potrebuješ le + +
28. nov 2010 7:29
Nazaj k temi. Imam dva fanta. včasih se vprašam , kakšne razlike delam pri vzgoji.Pa ugotavljam , da razlik ni. Imata isto mamo in očeta, pa sta karakterno kot dan in noč. Roko na srce, tudi jaz in mož sva kot dan in noč.Prvi je tatijev, drugi pa mamin. in za slednjega me skrbi, ko pomislim koliko sivih las sem sama povzročila svojim staršem ;-) krasjana73
28. nov 2010 10:13
Sama imam dva odrasla sina, ki sta prav tako, kot večina ugotavlja, popolnoma različna. Zavedam se, da je poleg podedovanih genov obeh družin (moževe in moje), nanju vplivala še ; vzgoja, vzgledi in družba. Vsi starši se trudimo po svojih močeh, da so otroci; olikani, pošteni, delovni in vse kar spada k pozitivnim vrednotam. Vendar vso to "seme" ne pade vedno na plodna tla. Včasim smo razočarani nad rezultati, vendar ko je nuja, se pokaže kakšni so naši otroci v svojem bistvu. Tako menim, da na koncu le "požanjemo" kar smo sejali. Važno je, da jih imamo radi takšne kot so, čeprav nepopolni, če smo pošteni, smo tudi mi daleč od popolnosti. Sporočilo je spremenil(a) vikica dne 28.nov 2010 10:15neznan uporabnik
28. nov 2010 11:01
Pred leti sem bila priča pogovoru med mojo sestrično in njeno prijateljico.
Moja sestrična se je pritoževala, da njen sin pa res nima odnosa do kulture. Samo denar, denar, denar...
S tem odnosom do kulture je moja sestrična mislila, da njen sin ne slika, ne igra klavirja, ne kipari....
Prijateljica ji je odvrnila:
"Draga moja, kaj pa veš, kaj pa veš....morda bo tvoj na denar mahnjeni sin nekoč v prihodnosti veliko naredil za kulturo? Lahko se zgodi, da bo velik mecen in bo s svojim mecenstvom prispeval h kulturi več, kot se tebi zdajle lahko samo sanja."
japaja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domača vroča čokolada s smetano
Jernejeva sadna torta s smetano