25. nov 2010 8:49
Nola- jasno, kuhanje na klasičen način zahteva pogoje ,tudi prostorske. Moja kuha se odvija doma, če pa kuham kje drugje npr.poleti na dopustu ,v kakšnih hišicah ali kaj podobnega je jedilnik jasno treba temu prilagoditi. Tudi sam sem nekoč kuhal na Gorenjini mini kuhinji, en element širine 80 cm, gor pa dve el. kuhalni plošči, zraven korito, spodaj na levi en micen hladilnik, na desni pa koš za smeti in malo prostora za npr. krompir, čebulo in karsižebodi. Pa sem tudi tam kaj ščaral jasno pa, da ne v takih merah kot v normalni kuhinji.
Anamarija- če hrana ostane (priznam, meni se to večkrat zgodi, silno se bojim da bi bil kdo lačen pol pa še vržen kako pest več,na koncu je pa hrane za pol ulice) damo na hladno , poleti v hladilnik, pozimi na balkon in probam to spraviti v promet drugi dan. Je pa problem v tem, da ostane ponavadi spremljava, meso in boljši deli obroka se običajno pojedo takoj. Če ne rata drugi dan ima žena okrog hiše nekaj gostujočih mačk ,ki ob določeni uri pridejo iz cele soseske in potem zmažejo te ostanke ko za šalo. Hrane ne mečem stran razen v primeru da se mi pokvari bodisi sama od sebe ali pa jo , kar je sicer redko, zažgem.
lp
hedonist