15. sep 2011 1:10
Veš, kako je s tem. Zoisovo štipendijo ni ravno nek problem dobiti, če dosežeš povprečje ocen. To seveda ne pomeni, da je povprečje ocen enako povprečju zmožnosti razmišljanja. Ha, jaz bi se resno zamislil nad tem kar pišeš. Ker Krka je dobra firma. Ne bi sedaj razpredal tukaj koga jaz tam vse poznam pa kere od 1501 tete omenjal. Če ciljaš na Glaxo al Mercka pa tam pejd na razgovor. Al pa na Sandoz v Bern. Saj vsi potrebujejo strokovnjake.
Jaz osebno bi bil zelo ponosen, da bi me Krka sploh dala v izbor. In se ne bi spraševal kaj za vraga se bolj splača.
Ne, da me bodo spet obtožili žalitve. Ampak, a si ti v prvem razredu osnovne šole al še v jaslicah ali si Zoisov štipendist na eni fakulteti pač. Ker, če si študent in dobivaš Zoisovo štipendijo, bi jaz malo več pričakoval:
a) samoiniciative
b)prodornosti in iznajdljivosti
c)malo več pameti
Ker po moje tebi komot lahko tudi danes ukinejo Zoisovo štipendijo, da o Krkini ne govorim. Pol pa hodi okol pa razlagaj kako priden si.
In sorry od lani, ko je bla cela panika, kaj narediti, ker si mel poškodovano koleno in smo ti vsi lepo svetovali pravilno (večinoma), si se po dveh dneh malo odločil, da boš pač obiskal urgenco. In verjami mi, da Krka takih strokovnjakov ne potrebuje. Če pa si mož, pejd tja, vprašaj in iskreno povej. Če boš šel na blef, te bodo pogruntali in boš moral pač vrnit. Nekaj lahko ogromno ne dobiš, če tega ne ceniš in te privlačijo znamke pač vračaj.
Ponavadi tista firma, ki te prevzame kot super strokovnjaka tudi Krki plača stroške prestopa, če si toliko vreden.
Brez zamere, tako pač je. Nihče vreden ne sprašuje o višini, ker itak ve, da bo dobil 4 jurje na mesec, če zna.
MULTI_reloaded