17. nov 2010 18:40
Kontrolor se ti mora predstaviti. V stanovanje pa ne sme vstopiti brez povabila.
Moje mnenje je , da se je po nepotrebnem truditi, glede tega. Pri nas so dvakrat na teden dale gospe iz kadrovske spisek vratarju, le tega je kontrolor prevzev in opravil obiske- izdelan je bil " na lepe oči". Jaz sem ga imela vsakokrat samo, da sem javila bolniško. Bolniško smo morali sporočiti vratarju. K meni je prišel tudi že potem ko sem že nastopila porodniško, tako, da sem mu enkrat rekla" no gospod, boste šli kar z mano rodit, moža ni doma, pa me že nekaj ščiplje." se je opravičil in odšel. Ko sem bila na bolniški za otroka in je pozvonil sem odprla vrata mu povedala, da trenutno nimam časa , ker mi joka otrok in odšla nazaj v stanovanje. Možak je pred vrati čakal kar nekaj časa. Saj vem, da on ni kriv.
Vedno sem bila doma, ko je prišel.Nekateri tukaj, ki menijo, da dobijo kontrolo samo tisti , ki bolniško izrabljajo, je kr neki, bi rekli moji otroci.
Je pa neglede na težavi ki jih človek ima, le en psihični pritisk nanj , tako, da ne vem koliko to komu koristi.
Meni je kar pasalo, ko je zaradi težav v firmi bilo konec s kontrolo.
Pri nas je veljalo tudi to, da če te ni bilo doma, je moral kontrolor priti čez 40 minut, in če te takrat ni bilo, je bila težava.( V tem času naj bi prišel človek iz krajšega sprehoda)
Po moje je bolje, da pokličeš uslužbenca na vaši firmi, ki ureja te zadeve in mu razložiš kako je stabo. Mogoče ti potem kontrole ne bodo več pošiljali.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/