Lep pozdrav!
Zanima me kaj pripravljate jutri za večerjo ali imaste kakšen dober predlog... (pa pustimo raco, zelje pa mlince...) :)
Ambrož
Lep pozdrav!
Zanima me kaj pripravljate jutri za večerjo ali imaste kakšen dober predlog... (pa pustimo raco, zelje pa mlince...) :)
Ambrož
12. nov 2010 16:19
Koruzni kosmiči z mlekom;
Čokolino;
Palačinke;
Prežganka...
Pozdravček!
12. nov 2010 16:23
jaggy je napisal/a: |
Lep pozdrav!Zanima me kaj pripravljate jutri za večerjo ali imaste kakšen dober predlog... (pa pustimo raco, zelje pa mlince...) :) Ambrož |
Če pustimo raco, kaj pa ribe?
Drugač, kolikrat na let ješ raco? Verjetno ( tako kot jaz ) nobenkrat, in zakaj za Martina ne bi bila? Jaz sem se par let matral s zeljem ( ki ga nobeden ni jedel ), dokler me ni " ta mlada " prosvetlila: najbolj sovražim ko zraven zmeraj rinejo tisto sladkobno zelje..............., in zelja ne pripravljam več, pa druge priloge ( riž, cvetača/br. ohrovt, koruza, grah ) in so vsi zadovoljni ). Pri meni se bo martin premaknil za en teden ( sin je nekaj zaseden ).
ežoj
12. nov 2010 16:24
E pa *ebiga dragička
ežoj
12. nov 2010 16:44
No pozabil sem povedati da bomo sama mladina od 22 pa do 26 let :) ne rečem da se ga ne bomo pol vsipali ampak prej bomo mel pa eno večerjico... :) Ambrož
12. nov 2010 16:56
Malo je odvisno. koliko vas bo in kakšne so možnosti za pripravo hrane. Ker v študentskem domu pripravit papico je eno, v domači kuhinji pa nekaj drugega. Pa želje?
A mora biti v stilu martinovega ali je lahko drugače? Pa specite pertuničke s krompirjem v pekaču v pečici, pa je.
Ali pa kake fine kranjske klobase z ajdovo kašo pripravite, je dobro nekaj mastnega pojest pred pitjem, manj odbije vinček.
Mamamia
mamamia
12. nov 2010 18:11
jaz sem za raco, zelje in mlince, če pa ne bi tole, bi pa klobase, al pa ombolo, pa kislo zelje in tenstan krompir. Drugega za Martinovo jaz ne bi . Katarina K http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/ http://katarinak.moj-album.com/
12. nov 2010 18:35
Bomo pekli v domači kuhinji... Na misel mi je prišlo za začetek: Svinjska roladica z slanino in suhimi slivami, kaki domači sirovi štruklji. No to je to za začetek morbit kakšna zelenjava sotirana na maslu možno da na koncu bi še kakšni mlinci prišli zraven... :D Ambrož
12. nov 2010 18:54
Bomo pekli v domači kuhinji... Na misel mi je prišlo za začetek: Svinjska roladica z slanino in suhimi slivami, kaki domači sirovi štruklji. No to je to za začetek morbit kakšna zelenjava sotirana na maslu možno da na koncu bi še kakšni mlinci prišli zraven... :D Ambrož
12. nov 2010 19:51
jaggy je napisal/a: |
Bomo pekli v domači kuhinji... Na misel mi je prišlo za začetek: Svinjska roladica z slanino in suhimi slivami, kaki domači sirovi štruklji. No to je to za začetek morbit kakšna zelenjava sotirana na maslu možno da na koncu bi še kakšni mlinci prišli zraven... :D Ambrož |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tiramisu
Veganske palačinke