zanima me ali se sir za žar lahko panira in kakšen je po okusu ocvrt?
martn
zanima me ali se sir za žar lahko panira in kakšen je po okusu ocvrt?
martn
12. nov 2010 19:57
Sir za žar pečem na olivnem olju in sir posujem z zelišči. Sigurna sem, da ga lahko paniraš. Poskusi in poročaj. Migla
12. nov 2010 23:40
Enkrat sem jedla paniranega. Meni je bil dober, samo mi je sam popečen boljši! _tmickena_
14. nov 2010 20:59
Migla je napisal/a: |
Sir za žar pečem na olivnem olju in sir posujem z zelišči. Sigurna sem, da ga lahko paniraš. Poskusi in poročaj. Migla |
Olivno olje, žar, pa rešetka... najbol ne zastopim. Sorči, dej razlož, da probam.
Matjaž
14. nov 2010 21:11
matjaž je napisal/a: | ||
Olivno olje, žar, pa rešetka... najbol ne zastopim. Sorči, dej razlož, da probam. Matjaž |
Matjaž, nisem Migla.... ampak mislim, da je bilo mišljeno, da ona sir za žar peče v ponvi na olivnem olju in ga nato posuje z zelišči. Ne peče ga na rešetki :)
Petya
15. nov 2010 17:18
Kupujem sir, ki se imenuje sir za žar. Pečem ga v ponvi, na olivnem olju in na sir posujem zelišča. Paziti morate, da olje ni prevroče... MiglaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zvezdice alla Alfredo
Lazanja z bolonjsko omako