10. sep 2012 12:12
Umi je napisal/a: |
A to 40€ m3? Ker mi smo jih dobili za ceno 60 za m3, pa vem, da jih še imajo. Ampak če bi šlo še ceneje, zakaj pa ne. Če kdo pozna koga oz. če prodaja sam, se priporočam za kontakt.
|
Na Bolhi poglejte... :)
vd007
10. sep 2012 12:12
Umi je napisal/a: |
A to 40€ m3? Ker mi smo jih dobili za ceno 60 za m3, pa vem, da jih še imajo. Ampak če bi šlo še ceneje, zakaj pa ne. Če kdo pozna koga oz. če prodaja sam, se priporočam za kontakt.
|
Na Bolhi poglejte... :)
vd007
12. sep 2012 18:36
Razlika v ceni je tudi zaradi vrste- bukev ali mešana...
12. sep 2012 18:42
vd007, kolikor se spomnim, je ves čas je en oglas v obliki enega kubika drv tam nekje med Belinko in Črnučami. Pa na cesti od Zagorja proti uvozu na Trojanah na AC, na eni od serpentin tik pod vrhom, preden se cesta zravna. Upam, da lokaciji še držita, se nekja časa že nsiem tam vozila oz.bila pozorna na drva.
rimljanka
12. sep 2012 19:39
Drva prodaja tudi Bauhaus, Obi, Sam, mislim, da po ceni 60 Eur za kubik
Sweetie
14. sep 2012 8:21
vd007 je napisal/a: | ||
Dobiš jih od 30 naprej, odvisno od vrste in ali so suha al letošnje narezana. Za 40 smo se zmenili s prevozom domov za suha bukova, narezana :) , ampak jih ne bo dovolj, zato iščemo še.
|
to so bila pa zelo poceni, znanci so jih kupili narezane po 75€, v okolici Grosuplja, sicer so res "lepa", a končajo isto, kot tvoja za 30€.
anitram1
16. sep 2012 14:01
anitram1 je napisal/a: | ||||
Ja...eni ne gledajo na ceno in ne iščejo najcenejše variante... pa naj oni kupijo drago..jaz bom pa iskala ceneje...in mimogrede...sem že nabavila
to so bila pa zelo poceni, znanci so jih kupili narezane po 75€, v okolici Grosuplja, sicer so res "lepa", a končajo isto, kot tvoja za 30€.
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sadne rezine s slivami
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem