12. dec 2010 22:01
eta je napisal/a: |
Prosim za pomoč. Kupujem nov avto. Omahujem med KIA Ceed in Hyundai I30. Hvala. eta |
12. dec 2010 22:01
eta je napisal/a: |
Prosim za pomoč. Kupujem nov avto. Omahujem med KIA Ceed in Hyundai I30. Hvala. eta |
12. dec 2010 22:39
Naš drugi avto je Yaris. Tako majhen, da parkiraš povsod in tako velik, da se v njem zapeljemo 4 članska družina in otroški voziček. Tudi pes, če je potreba.
Pri nakupovanju pa odlično služi prtljažnik: ko ga naložim od ene do druge stranice vseh naših 50 ovinkov do doma preživijo jajca in vse druge krhke dobrote.
In ker aprila spet odhajam v službo, bomo yarisa prodali. Še ne vem zakaj bolj jočem: ker moram v službo ali ker bomo prodali yarisa.
Glede (cene) servisa pa takole: cene rednih servisov so izobešene na tabli v sprejemni pisarni servisa. Ostalo deluje bp in servis ni potreben.
Naš tretji avto je pa spaček . Na žalost trenutno ni vozen.
LP
kuharica Mici
12. dec 2010 22:43
Aja, še to.
P 207 sem vozila. Takrat je bil cel čas (vsaj) brez ene luči. Ne vem ali so te luči kaj uštimali, našim službenim Pjem nikoli niso vse luči gorele.
LP
kuharica Mici
13. dec 2010 13:35
kuharica Mici je napisal/a: |
Aja, še to. P 207 sem vozila. Takrat je bil cel čas (vsaj) brez ene luči. Ne vem ali so te luči kaj uštimali, našim službenim Pjem nikoli niso vse luči gorele.
LP
|
Bom pogledala pri mojem p207, ali mord ane škili na katero luč?
Sicer, mene je yaris tudi mikal, a je na koncu prevladalo spoznanje, koliko več dobim s P207 v primerjavi z enako močnim motorjem pri yarisu (ker meni je bilo pomebno, da ima avto čim višjo kubikažo in kar nekaj KM).
Pa saj, teh igračk na štirih kolesih je toliko, da jih je za vse potrebe in okuse dovolj.
Mamamia
mamamia
13. dec 2010 13:51
vozim Peugeot 307 break, z lučmi imam probleme - žarnice kr "crknejo", ampak jih lahko zamenjamo doma. Prej smokupovali original žarnice, zdaj pa kr v sparu, pa isto držijo. Očitno imajo P z elektorniko malo težav. Drugače - iz P ne grem - avto je bil kupljen rabljen - uvožen. star je 5 let ima 160.000 prevoženih potrabi pa od 5,2 - 6,4 litre. Sploh ne vem, da ga imam (razen menjava žarnic - sprednja desna) - peljemo ga na redni servis, ki pa stane cca 150 eur. torej Peugeot priporočam lp laik
13. dec 2010 14:02
Mi imamo doma dve Toyoti in sicer Carino, staro 10 let in Corollo staro 5 let. Obe praktično nič vzdrževanja, zelo trpežno vozilo, ki te ne pusti kar tako na cesti. Carino smo šele sedaj imeli pri mehaniku praktično po 300.000 km, ko je potrebno večje popravilo, če jo seveda prej ne prodaš. Imamo tudi Citroen Berlingo dizel, kjer pa so bila že manjša popravila, star pa 3 leta. Tako, da ti pripooročam kaj od Toyote, manjši ali večji. KALLIA
13. dec 2010 20:58
Hvala lepa vsem! Vaša mnenja in izkušnje so mi v veliko pomoč eta
14. dec 2010 7:28
Zanimivo, naši Peugeoti pa nikoli niso imeli problemov z lučmi. Drugače ga imata starša še zdaj, moj je zamenjal lastnika in je tudi še na cesti, za večji avto je pri hiši VW Caddy (kupljen rabljen), ženskici se voziva ena s Puntom, druga s Twingecem, moj dragi pa prisega na Forda.
Loni Makaroni
14. dec 2010 8:24
tudi jaz vozim peugeota 307 karavana in imam čisto iste izkušnje z njim kot laik - žarnice, drugače pa je avto res super, sploh poraba je res majhna. mischelaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špargljeve blazinice
Bovla z metuljčki