Ali ima kdo izkušnje z povabilom Godniča kot Tita na rojstnodnevno zabavo?Hvala za odgovore.
cc
Ali ima kdo izkušnje z povabilom Godniča kot Tita na rojstnodnevno zabavo?Hvala za odgovore.
cc
7. nov 2010 18:49
Mislim (in je kar visoka verjetnost, da se ne motim), da Ivo Godnič tega ne dela (več). Vendelina jr. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 07.nov 2010 18:50
8. nov 2010 18:45
Načeloma to počne. Seveda pa ima vsaka stvar svojo ceno. Če potrebuješ dodatne info.(beri njegov kontakt ) me kontaktiraj na zs . krasjana73
10. nov 2010 8:33
Ojoj, potem ko je odprl usta kot komentator BB, si ga niti pod razno ne želim videti nikjer več. Razen če je najet in plačan kot amaterski psihoanalitik, žaljivec in nesramnež. angela33
12. nov 2010 18:36
Tudi meni je bil g.Godnič všeč, tako v Piramidi, pri Mariu in sploh, vendar me je njegov način komentiranja v BB zelo presenetil (v negativnem smislu). in razočaral.
14. nov 2010 21:11
Dober da ne gledam BB, ker bi se mi še bol zas....
MatjažKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki po bolonjsko
Bowla s kozicami