28. jul 2014 20:41
Saj vem, da me ne briga, ampak, za božjo voljo, dveletniki!!?? Saj so komaj shodili!
Ljuba testeninca, ravnokar si uspešno izpeljala piknik, čestitam, zdaj pa si malo spočij. Speci hrenovke, ali kaj že, otrokom je vseeno, problem je itak postreči odrasle, a ne?
Te rojstnodnevne zabave so po mojem skromnem mnenju itak šle čez vse meje. Poslušam drage mi ljudi okrog sebe, kako jamrajo, da so ta mesec bili na n-rojstnih dnevih, pa sin je bil n-krat povabljen, pa hči ima naslednji mesec kajvemkaj, obhajilo, menda, oh, ne vem, kako bomo zmogli, pod 50€ pa itak ne moreš dati, itd,itd. Pa so ti ljudje na podporah in otr. dodatkih in minimalcih.
Kot je rekla mamamia, dveletnik se čez kak mesec itak ne spomni več, vsaj moja dva se ne, še po fotografijah ne. Pa nismo komplicirali, torta za slikanje, žar, 2x na leto razlog za obisk mojih staršev in brata iz 120km oddajenega roj. kraja. Pa sadje in bombončki v vrtcu (se mi zdi).
Testeninca, to je samo moje razmišljanje, malo smetim, upam in želim ti, da se bo izšlo po tvojih željah. pa vse najboljše
marjja