Slimming

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

9. nov 2010 11:17

mamamia je napisal/a:

Mamamia

mamamia

Točno tako.

jana.l je napisal/a:
Jaaaaaa zelo ste prijazni, da vas skrbi zame!jana.l

Malo nas skrbi za tvojo denarnico, ker drugje se ne bo poznalo. A si sploh našla kako pametno mnenje na netu, razen raznoraznih reklam z vseh vetrov, ki obljubljajo... vse, a ti dobiš nič, kvečjemu izgubiš.

No, ja, tvoj denar, tvoje telo, pa delaj, kar hočeš. Samo ne potem jamrati.

Loni Makaroni

petkica  

član od: 15.12.2006

sporočila: 744

9. nov 2010 11:39

"Moralno nedopustno je naivnežu dopustiti, da obdrži svoj denar." Canada Bill Jones

jana.l  

član od: 12.4.2010

sporočila: 42

9. nov 2010 12:05

Ne jamram prav nič! Jaz sem vas samo vprašala za mnenje, ma sem sedaj ugotovila, da je sploh brez veze kar koli pisat po tem forumu, ker te vsi samo neki skritizirajo in zabijejo nazaj. jana.l

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17817

9. nov 2010 12:32

jana.l, žal, je pač tako, da tukaj nisi našla takih, ki bi ta izdelek hvalili. Očitno si želela to. Zdaj pač ali poišči tebi všečna mnenja kje drugje, na kateri od drugih spletnih strani ali pač sprevidi, da izdelek ni vreden hvale. Vsaj ne uporabnic (in uporabnikov) tega foruma.

No, po mojem mnenju še graje ne, sploh ni vreden, da ga opazim. Ampak, to je moje mnenje. Ki sploh ni nujno, da je enako tvojemu.

rimljanka

masters  

član od: 23.5.2009

sporočila: 188

9. nov 2010 18:22

tisti denar raje vloži v fitnes karto al pa nove superge in se hodi rekreirati kajti noben, še tako dober in učinkovit preparat, brez telovadbe in gledanja na tisto kar poješ ne bo prinesel rezultatov masters

atos  

član od: 30.10.2008

sporočila: 105

9. nov 2010 19:17

jana.l je napisal/a:
Ne jamram prav nič! Jaz sem vas samo vprašala za mnenje, ma sem sedaj ugotovila, da je sploh brez veze kar koli pisat po tem forumu, ker te vsi samo neki skritizirajo in zabijejo nazaj. jana.l
Nikar ne bodi tako negativna, no, nihče ti noče nič slabega. Preberi si vse poste in boš videla, da so tukaj gor ljudje, ki so realni in iskreni in ti hočejo dobr. Če pa to z malo humorja povejo, pa še toliko lepše. To je razlog, zakaj sem jaz tako rada na tem forumu Lej, zakaj pa ne probaš in potem poročaš, kako je bilo. Odločitev je tvoja in tudi telo je tvoje. Samo ne bit več tako negativna, prav! Pozdravček! atos

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti