Pozdravljene!
Mene zanima, če je že katera preizkusila rastlinski napitek MethodDraine Slimming oz. če ima katera izkušnje s tem? Ali to resnično deluje ali je spet samo nateg?
Hvala za odgovore!
LP
jana.l
Pozdravljene!
Mene zanima, če je že katera preizkusila rastlinski napitek MethodDraine Slimming oz. če ima katera izkušnje s tem? Ali to resnično deluje ali je spet samo nateg?
Hvala za odgovore!
LP
jana.l
5. nov 2010 9:21
Gotovo deluje. Če si naredil srednjo šolo in poznaš osnove kemije, fizike ter biologije, potem takoj veš, da takšni preparati ponavadi delujejo in niso nateg. Ti kar pridno kupi, pij in nam poročaj koliko kil si izgubila...
Miška Miša
5. nov 2010 10:32
zagotovo deluje. poslušaj miki miško! ;) cellnet
5. nov 2010 11:12
Kako že gre tista "ovce su za šišanje?"
Mamamia
mamamia
8. nov 2010 11:27
Hvala za vaše odgovore in nasvete! Edino kar ne razumem je to, zakaj vedno komentirate samo taki k stvari niste preizkusili?! jana.l
8. nov 2010 11:48
Ker takšnih, ki bi to preizkusili (ali pa bili potem tako pogumni, da bi priznali, da so se ŠE ENKRAT nate*nili), tu verjetno ni veliko? s0ncek*
8. nov 2010 11:53
jana, edina stvar ki pomaga je da poješ manj kot porabiš. drugače ne gre. ni nobenega čudežnega zdravila. in gibanje pomaga, ker porabiš več. cellnet
8. nov 2010 12:03
jana.l je napisal/a: |
Hvala za vaše odgovore in nasvete!Edino kar ne razumem je to, zakaj vedno komentirate samo taki k stvari niste preizkusili?!jana.l |
Vprašala si, ali deluje ali je samo nateg. Iz naših odgovorpv si lahko razbrala, da menimo, oziroma smo prepričani, da je nateg. Zato smo se oglasili, četudi nismo preizkusili. In smo pač drugače odgovorili kot z "deluje" ali "nateg". Pametnemu dovolj, ostalim pa itak ni pomoči.
Ni nujno, da kako stavr poskusiš, da lahko oceniš, ali je nateg ali ne. Za kislino se tudi ve, da razžre določeno snov, pa mi je ni treba po roki zlivat, da se o tem resnično prepričam.
Mi bi te samo radi obvarovali pred nepotrebnim trošenjem denarja za nepotrebne stvari. Ti pa se odloči, ali si boš to kupila ali denar porabila za nekaj, kar ti bo bolj koristilo. Se da shujšat tudi brez denarja.
Mamamia
mamamia
8. nov 2010 21:26
mamamia je napisal/a: |
Se da shujšat tudi brez denarja.
Mamamia mamamia |
Še prej
Atina
9. nov 2010 9:05
Jaaaaaa zelo ste prijazni, da vas skrbi zame! jana.l
9. nov 2010 9:13
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek z lososom
Jabolčne rožice