25. nov 2010 21:55
Zelo veliko že pečete. Tudi jaz že imam letošnje favorite božično-novoletne peke. Bom pa letos uvedla eno novost; vedno namreč krasim piškote s čokolado, sladkornim ledom in mrvicami ter bonboni. Sedaj pa bi rada dodala še kakšne barve. Pregledovala sem že pretekle debate na to temo, a pravega odgovora še nisem našla, zato bom vprašala kar tukaj; vem sicer, da imajo v trgovini Pekarne Vrhnika vse to na voljo, a tam so tako velike količine vsega. Nekatere to naročate tudi preko spleta. Zanima me, če se da v večjih hipermarketih kupiti te barve; zasledila sem, da obstajajo barve, ki so v tubah. Ampak, ali so to tiste s katerimi se piše na torte ali kaj, ki je v podobni embalaži? Pa se to strdi, npr. na piškotih. IvaSin je prilepila slikico. Je to narisano z barvami v tubi ali so to barve v prahu? Saj, če ne bom ničesar alternativnega dobila, bom naročila kar barve v prahu, a prej bi rada preizkusila s čim v manjši embalaži, da vidim, če mi bo všeč. Zdi se mi, da taki pisani piškoti malo popestrijo krožnik z dobrotami. Kaj bi mi svetovali? Hvala za odgovor in lep pozdrav! nabiralka