10. dec 2010 20:51
Če prav razumem je treba to kroglico oblikovati na steklenici.In je ta gobica potem v enem kosu,če se ne motim?Ni potem potrebno posebej beta delati ,če zAstopim.
Mi lahko kera pove ,prosim?
kriznana
10. dec 2010 20:51
Če prav razumem je treba to kroglico oblikovati na steklenici.In je ta gobica potem v enem kosu,če se ne motim?Ni potem potrebno posebej beta delati ,če zAstopim.
Mi lahko kera pove ,prosim?
kriznana
10. dec 2010 21:01
kriznana je napisal/a: |
Če prav razumem je treba to kroglico oblikovati na steklenici.In je ta gobica potem v enem kosu,če se ne motim?Ni potem potrebno posebej beta delati ,če zAstopim. Mi lahko kera pove ,prosim?
|
Nisem jih še delala ( imam namen, hihi ) ampak sem tudi jaz tako razumela kot ti. Vrat steklenice se "potunka" v čokolado v pravu/kakav in se pol s steklenico odtisne bet.
Petya
10. dec 2010 21:52
Nekje se zaledila (pa se ne morem spomniti in tudi s pomočjo iskalnika ne najdem kje - forum, albumi, recepti ....), da je nekdo omenil, da pripravlja rafaello kroglice, zelo podobne tistim iz trgovine. V tej množici receptov za rafaello ne vem izbrati tistih ta pravih. V kolikor mi lahko pomagate lepo prosim, rada bi razveselila sina. hvala in lep večer Sonce sonce51
10. dec 2010 22:02
Petya je napisal/a: | ||
Nisem jih še delala ( imam namen, hihi ) ampak sem tudi jaz tako razumela kot ti. Vrat steklenice se "potunka" v čokolado v pravu/kakav in se pol s steklenico odtisne bet. Petya |
10. dec 2010 23:09
mamka, na sopari raztopim čokolado in margarino (ramo) ne preveč tekoče, to pa je pripomoček, ki sem si ga pred kratkim kupila v intersparu (tchibo) in je res odličnen. Ker sem do zdaj delala trikotnike iz peki papirjem in je bilo vse packasto. Posuši se pa v par minutah. lp, pinka
11. dec 2010 8:15
o, tole od tchibota imam tudi jaz, genialna zadeva! tunna http://titabota.blogspot.com/
11. dec 2010 13:48
Renata 69, najlepše hvala! Zdaj pa bo luštno! :) Tamči
11. dec 2010 15:53
Tiste, ki ste že delale piškote šampinjone, me zanima, kako velika pa je tista skodelica - šolja, ki je omenjena v receptu? Hvala za odgovor.
11. dec 2010 18:55
Sabrina, to sem se tudi sama spraševala, ker sem mislila naslednji teden narediti šampinjone. Če je 2 dl ali 2,5 dl? tarja2
11. dec 2010 20:22
pinka, na katerem oddelku (polici) si ga našla ?
(Hvalaaa)
kobra 1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mehiške taco košarice
Pekoča paradižnikova juha