29. nov 2010 18:16
klavdijaB, ali lahko, prosim napišeš recept za te razpokane piškote. Lepa hvala.
29. nov 2010 18:16
klavdijaB, ali lahko, prosim napišeš recept za te razpokane piškote. Lepa hvala.
29. nov 2010 19:21
Jade ,zelo lepe piškotke imaš.Me zanima rdeč posip,kje si ga dobila.
lp goga
29. nov 2010 22:10
Pozdravljene, zamikala me je peka "bolj modernih", okrašenih keksov (ne samo iz maminih beležk ), pa sem pogledala na kulinariko. Itak. :) Zdaj se pa ne znajdem , kaj je PV, ki ga Jade omenja za tiste bele črtice po keksih. Kaj se pa boljše obnese za okraševanje z belo barvo (bela čokolada ali limonin sok+sladkor)? fotografka Sporočilo je spremenil(a) fotografka dne 29.nov 2010 22:53 Sporočilo je spremenil(a) fotografka dne 29.nov 2010 23:35
29. nov 2010 22:58
PV je Pekrna Vrhnika v Črnučah na Brnčičevi, ostalo ti bodo pa druge/drugi razložili :)
Pitončica
29. nov 2010 23:37
Hvala Pitončica. Ni čudno, da ne poznam, ko sem iz "vzhodnega dela Trojan". fotografka
30. nov 2010 7:51
Jade, tista lepa solzica je tudi iz PV? Drugače pa: kako je letos Muller založen z modelčki? Pri nas se je nov odprl, pa jih seveda ni zaslediti, kot še marsičesa drugega, ampak to je že druga zgodba ... Čarli08
30. nov 2010 14:04
pri nas tud nov - v kk. Našla sem samo modelčke za mini pite in mini mufine 24 kom., drugega nič kaj pametnega lojzella
30. nov 2010 18:11
Vendelina jr. kako dolgo pa ostanejo dobri aromatični papajini kolački? Hvala! tarja2
1. dec 2010 8:57
tarja2 je napisal/a: |
Vendelina jr. kako dolgo pa ostanejo dobri aromatični papajini kolački? Hvala! tarja2 |
V škatli zdržijo kar en čas. Tako kot vsi ostali piškoti.
Oziroma, kolegica, ki jih je tudi dobila, je doma postavila pravilo, da lahko vsak poje 2 na dan, ker drugače bi se stvar prehitro pojedla. S to precej železno ordungo so zdržali en teden.
Je pa pri tej papajini pogruntavščini bolj težava v drugo smer. To se škatla odpre, vsak reče: ah, enega bom. Potem pa čez čas, "samo še enega bom" in tako gre zadeva precej hitro
Vendelina jr.
1. dec 2010 9:13
Glede modelčkov in Mullerja pa je v Kranju tako, da jih ne držijo. Ker jih nisem našla, sem vprašala prodajalko in mi je povedala, da jih nimajo. Mogoče je izbira v LJ večja. http://www.mojalbum.com/tajdaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )
Tiramisu