![](/userdata/avatar/zx0PGO75PhJXLN41nYB3.jpg)
11. nov 2010 19:24
Jaz bom pa letos morala žrtvovati praznično peko oz. jo omejiti v primerjavi s prejšnjimi leti, cena priprav na pravosodni izpit![](/forum/icon_smile_solze.gif)
11. nov 2010 19:24
Jaz bom pa letos morala žrtvovati praznično peko oz. jo omejiti v primerjavi s prejšnjimi leti, cena priprav na pravosodni izpit
11. nov 2010 19:42
Pri nas pa bodo letos:
domači prijatelj (od ati zlatija), delala ga bom prvič in sicer namesto panettone-ta
črno bele zvezdice (zvezdice s polnilom čokolade s pomarančno, zelo njamiiiiii)
dišavne piškote
nebeške poljubčke (mislim da so od mamamie) namesto navadnih "tačk in kupčkov"
pa seveda rumove kroglice
verjetno tudi svoje čokoladne praline (modelčke že nabavla, samo opogumit se)
pa še kaj se bo našlo verjetno Priznam ... te peke se vsako leto veselim kot mali otrok
pa kako sem lahko pozabila.... klobčiči iz baze :D
Petya
11. nov 2010 19:55
rada i naredila panje, pa se še nisem opogumila. A je zapleteno? lojzella
11. nov 2010 20:21
lojzella je napisal/a: |
rada i naredila panje, pa se še nisem opogumila. A je zapleteno? lojzella |
11. nov 2010 22:20
mamamia je napisal/a: |
Poskusi kaj z beljakovim testom. mamamia mamamia |
Komu ti to predlagaš, mamamia? Čist sem zmešana!
11. nov 2010 22:41
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Komu se pa ljubi kar naprej jesti čisto navadne bučkine pite, a ne? |
Hm, če so tvoje... meni na primer.
11. nov 2010 22:41
Vanja, malo neumestna, vendar bi rada tale thanksgiving tudi jaz 1x doživela v živo .... tak, zdaj pa lahko naprej debatirate o piškotih.....
11. nov 2010 22:57
tulka je napisal/a: | ||
Hm, če so tvoje... meni na primer.
|
Tulči, tista v bazi je že višek ustvarjanja za bučkino pito. Sem mislila tisto najbolj navadno: Pire, smetana, jajca in sladkor, vlito na testo.
Pa tako je, namesto, da se hvalim s tistim, kar (n)imam, raje pokažem svojo ustvarjalnost, ko si nadenem predpastnik. No, da ne bom preveč skromna, ta je rdeč in na njem je naštikano, posebej zame, Goddess.
.
12. nov 2010 5:59
Letos bolj malo, vseeno pa: kandirane pomaranče v temni čokoladi, madljevi keksi z glazurami, orehovi rogljički, pralineji (zadnji eksperimenti pralineji s kremo sivka/temna čokolada in kamilica/bela čokolada). Saša
12. nov 2010 8:59
Vaav kakšni seznami! Svaka čast, sploh tvojemu izobru Mamamia. In tudi tvojemu Petya.
Sama nisem nikoli pekla toliko različnih piškotov, mogoče pa se bom letos bolj potrudila.
Vilma
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Hoppy brioš
Poke skleda z lososom