![](/grafika6/ikona-avatar-prazen.png)
22. dec 2010 19:09
[citat=--sara.vidmar--]
Bojanca, kaj so tisti obročki na sliki?
Recept za obročke..
http://www.coolinarika.com/recept/sareni-vijencic
lp
Bojanca
22. dec 2010 19:09
[citat=--sara.vidmar--]
Bojanca, kaj so tisti obročki na sliki?
Recept za obročke..
http://www.coolinarika.com/recept/sareni-vijencic
lp
Bojanca
22. dec 2010 19:30
Vanja_v_ZDA je napisal/a: | ||
Tinazg, jaz rumenjakov ne bi puščala v hladilniku več kot dan ali dva. Sicer s tem nimam težav, ker mi pri peki navadno ostanejo beljaki. ![]() |
22. dec 2010 21:11
bojanam je napisal/a: |
Recept za obročke.. |
Hvala za link! Ostajam odprtih ust, ker to je pa ulala dela s temi venčki! Samo izpade pa res super!
23. dec 2010 0:27
Najprej čestitke vsem pekačicam! Bojanca, po katerem receptu si naredila linške; s tremi luknjicami so izvrstni! Moj prvi nakup za peko v novem letu bo sigurno ta modelček. :) Z vašo pomočjo je tudi meni letos uspel "veliki met", prej sem bila bolj kot ne, le "vajenka" pri mami
23. dec 2010 7:46
Vse ste zelo pridne. Sama sem spekla: orehe, švedski piškoti, vanilijeve rogličke Migla, anjini srčki, masleni keksi, bicikli, malinovi polnozrnati zalogajčki, miškoti mandljeve rožice, sierra nugget cookies, pomarančno - cimetovi piškoti, linški kokosovi piškoti, nabrizgani keksi, švicarski piškoti, piškoti iz ovsenimi kosmiči po moje, oblački. Danes imam namen še: bajadera - dobra in orehovo potico. Imam itak v planu še ves januar, ker imamo praznovanje rujstnega dnevea in pričakujemo
23. dec 2010 11:30
meni je pa letos uspelo naredit:
razpokane piškote,
lincerje
čokoladne poljubčke
domači prijatelj
smetanovi piškoti
danes pa še sledijo: čokoladno pomarančni piškoti in krapke z orehi inčokolado
tanjaj
23. dec 2010 14:12
Kaj To se zgodi, če moškega spustiš k modelčkom in peki.
23. dec 2010 14:27
23. dec 2010 14:43
, tulka, da nista "najina" skupaj krave pasla?
lp
mzm
23. dec 2010 15:50
O, tulka, noro dobro izgledajo. Izvirno in pohvale.
gobica1402Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Kraljevska jajčka s holandsko omako
Jabolčne rožice