29. dec 2015 17:32
Prvič slišim da uporabnica ni zadovoljna z KA. Tudi mi jasno kako je prišla zadeva krepko čez 1000 eur, razen če ne vzameš poleg ene dodatne posode še nastavka za mletje, nastavkov za testenine, nastavka za raviole, metlico z gumico.
KA je sigurno eden boljših aparatov v kuhinji. Gumbi se lepo in dokaj nežno premikajo in rabiš res veliko silo, da bi cel aparat premaknil pri premikanju gumba, saj je cel aparat težak in stabilen. Ga je pa treba fino nastaviti in nič ne ostaja spodaj na posodi.
Nastavi pa se tako, da se dvigne zgornji del in na notranji strani pregiba je vijak, s katerim se nastavlja višino, da gre metlica lepo okrog in po dnu posode, vendar ne sme "ribsati" po posodi.
Si tudi ne predstavljam, kako bi lahko imel tak aparat avtomatski izmet metlic. A bi ga bilo potrebno prestaviti k umivalniku in potem opraviti izmet metlic? To se da z ročnim mešalnikom, s težkimi aparati, kot so planetarni mešalniki, pa to ni ravno praktično.
Škoda da nisi zadovoljna, ker je res odličen aparat. Jaz mojega ne zamenjam za nobenega drugega, pa imam samo classic varianto.
DBpek
http://www.easy-recepti.com