5. dec 2014 14:54
Žal ne. Danes preveril v hipermarketu. Artisan ga ima.
Miroslav Vulović
5. dec 2014 14:54
Žal ne. Danes preveril v hipermarketu. Artisan ga ima.
Miroslav Vulović
5. dec 2014 15:00
Ne, nima ročaja,...jutri je 20% popusta s kuponom tako, da je 280 € ni pa na obroke. Na obroke je na ceno 349,90 €, če imate 'ta zeleno ali zlato' mercator pika kartico... Jaz sem ga že rezervirala, ga jutri kupim in sprobam ;-).
Je pa to težka 'mašinca' skoraj 11 kg!!!!!
MARTA72
5. dec 2014 18:59
Hvala vsem za komentarje, ga bomo gotovo tudi mi kupili jutri, ko je še dodaten 20% popust. Lep vikend vam želim in obilo veselja in uspeha pri peki :)
vida-lara
5. dec 2014 19:35
Hvala MARTA za idejo o rezervaciji, šele v 6 hipermarektu sem lahko rezervirala mašinco, so že vse prodali. Bi skoraj ostala brez nje.
vida-lara
6. dec 2014 8:51
Včeraj rezervirala, danes odpovedala - je vseeno zmagal razum. Bom počakala, da MUM oddela svoje in podleže.
rrr
6. dec 2014 10:09
No, pa je KA doma in že pridno dela,....ha,ha,.....
MARTA72
6. dec 2014 15:36
Ja,Marta72, kje si sedaj s poročilom
rrr
6. dec 2014 18:33
Tako sem vesela. ta zadnjega sem dobila. Za moje potrebe je Classic čisto dovolj. Ne vem, če bi ga še kje dobila za 280 evrov. Drugače se pa tudi za ta model lahko kupi posoda z ročajem.
emalisej
8. dec 2014 12:54
Moj KA Rudi je bil v soboto zelo priden, zamesil kruh, nato testo za čudežne kruhke, pa maso za razpokane kruhke, pa za ajdovče, včeraj še enkrat za čudežne kruhke, danes pa....mi je pokvaril dan....sem hotela stepsti smetano pa ne morem sneti kavlja od gnetenja......ah joj,....očitno se je odločil, da ne bo več delal zame (((. Ne upam pa nič na silo,...moram najti servis, da ga odpeljem..... Skrata, ne vem kaj naj rečem......
MARTA72
8. dec 2014 13:18
Marta72..kavelj porini gor proti držalu in zasukaj v desno..pade kavelj dol..predvidevam da imata oba modela enak sistem...
VrtejbenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoki s šampinjoni in modrim sirom
Mandljeva juha ajoblanco