9. jan 2015 21:40
Titikaka, na Artisanu ima ročica za hitrost 6 korakov: 0, 1, 2, 4, 6, 8, 10. V navodilih piše, da je možno ročico postaviti tudi v vmesni položaj med dvema številkama, na primer med 2 in 4, da dosežemo hitrost 3.
Miroslav Vulović
9. jan 2015 21:40
Titikaka, na Artisanu ima ročica za hitrost 6 korakov: 0, 1, 2, 4, 6, 8, 10. V navodilih piše, da je možno ročico postaviti tudi v vmesni položaj med dvema številkama, na primer med 2 in 4, da dosežemo hitrost 3.
Miroslav Vulović
9. jan 2015 22:10
Kgkm,takšen dizajn ima tudi gorenje.
nxyz
9. jan 2015 23:07
nxyz je napisal/a: |
Kgkm,takšen dizajn ima tudi gorenje.
|
A to je kaka fora?
S KA si kupiš kvaliteto in tudi design. Meni je poleg uporabnega efekta v kuhinji važno tudi, da je lepo za pogledati, ker ne dojemam kuhinje le kot delavnico ampak kot neki prostor, ki ga želim imeti okrencljanega po svoje, tudi če je okrasek KA na polici
Male količine beljakov stepe najlažje tako, da posode nimaš fiksirane nekje do mehurjastega stanja, nato pa jo fiksiraš in daš na veš.
10. jan 2015 0:14
OlivaB je napisal/a: |
Ne vem kam bi tole uvrstila, pred časom, ko sem se še navduševala nad tem mikserjem, sem nabavila njihovo knjigo. Kasneje sem si premislila in ga nisem kupila, tko da mi tudi knjiga ne koristi. Če kateri prav pride... Dober večer,
|
10. jan 2015 0:15
Dober večer,
OlivaB zanima me ali je ta knjiga še na voljo in tudi cena. Hvala.
Tejka123
10. jan 2015 8:47
a je še v akciji v Mercatorju, nikjer ne zasledim, pa včeraj bila v M tehniki in nisem videla nobenega...Hvala!
pultica
10. jan 2015 9:16
Ni v akciji v M-Tehnika, pač pa v živilskih hipermarketih.
rrr
10. jan 2015 22:26
Jaz sem s svojim zelo zadovoljna, sem delala testo za kruh, za mafine in tudi stepeni beljaki so čist puhasti. Jaz sem gledala veliko ostalih mikserjev in prišla do tega, da ni bistvo v moči oz. vatih, vsi kuhinjski roboti, ki niso kitchenaid so s plastičnim ohišjem in nekimi kvazi metlicami. Moja mami ima bosh mum, ki je bil precej dražji od mojega kitchenaida in mu "ne seže do kolen" če lahko primerjam na tak način, pa ima več moči Je bil moj mašin vreden vsakega centa Lep večer.
vida-lara
10. jan 2015 23:21
Glede moči: Nazadnje sem kupila palični mešalnik s 160 w in je naj nakup leta 2015. Hihi. Resno, ne gre se za wate. Je pa grši kot KA in je zato v omari :D
10. jan 2015 23:52
Zanima me če ima kdo posodo za sladoled in kako ste zadovoljni z uporabo. Zanima me še kateri od ostalih nastavkov je uporaben oz vreden nakupa, glede na to,da so cene precej visoke.
Hvala.
Tejka123Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Eksotični suši
Pad Thai s piščancem