A mogoče kdo ve kje bi lahko kupil kitchenaid mikser in kakšne so cene. Ali je možna kje tudi prodaja preko interneta? Ima kdo izkušnje s temi aparati? Hvala
Mikser
A mogoče kdo ve kje bi lahko kupil kitchenaid mikser in kakšne so cene. Ali je možna kje tudi prodaja preko interneta? Ima kdo izkušnje s temi aparati? Hvala
Mikser
3. nov 2010 13:04
Google?
3. nov 2010 14:38
V salonu id:doma na Slovenski cesti jih imajo. Izkušenj z njim nimam. Danca
3. nov 2010 17:53
segon ga ima.... sama pa sem tut iskala mešalnik pa sem si ravno včeraj kupla kenwooda... aja...pa oni v segonu so mi rekli da stane tam okoli 800 €
3. nov 2010 19:28
Imata ga dve moji sodelavki in prisegata nanj. Ena res veliko kuha in pravi, da ga uporablja vsak dan. Dobrojedka
3. nov 2010 21:28
Sem šla sedaj preverit, pojdi na amazon.com in boš našla KitchenAid po zelo ugodni ceni. lp BORCEK
3. nov 2010 22:19
Hvala, res sem pogledal na amazon.com in so praktično pol cenejši kot pri nas. Samo še za poštnino se pozanimam. Pri nas okoli 600 EUR, na amazonu manj kot 300 EUR + poštnina. Mikser
3. nov 2010 22:45
Že brskam glede poštnine :) Mikser
3. nov 2010 22:47
Če boš naročal iz ZDA, potem temu znesku prištej še DDV in carino. Ampak ja, nekdo nas tukaj vleče za nos.... strelka
3. nov 2010 23:02
Mikser,
če misliš naročati is USA, poglej tale link, še posebej tisto, kar je napisala Kafetarca. Je bila ena velika avantura, da ji ga je carina sploh izročila.
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1965
Tudi sama mašine ne morem prehvaliti.
VanjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpetki iz melancan
Bučni mufini s kremastim nadevom