Brskam, brskam in ne najdem Pred časom je v neki debati ena pisala o učinkoviti kozmetiki za mešano kožo in salonu, kjer se jo da kupiti (in tudi svetujejo). Bom zelo hvaležna za vsako sled o tem...
strelka
Brskam, brskam in ne najdem Pred časom je v neki debati ena pisala o učinkoviti kozmetiki za mešano kožo in salonu, kjer se jo da kupiti (in tudi svetujejo). Bom zelo hvaležna za vsako sled o tem...
strelka
29. okt 2010 14:58
ajz imam mešano kožo, s tem da je suh del kože za površ še zelo občutljiv. Uporabljam biodroga kremo, dnevna in nočna je v enem, je pa nimajo v vseh drogerijah. Svetovali so mi jo v enem salonu v Rogaški opred nekaj leti in od takrat jo uporabljam.
Ne vem, če si imela prav to v mislih, morda ti bo pa v pomoč. Prosi za tester, pa vidiš. Saj veš, vsaka koža potrebuje kaj drugega.
Mamamia
mamamia
29. okt 2010 15:15
Mamamia, hvala. Bom vsekakor sprobala tudi to. Je pa ena govorila o eni zadevi, ki je ni v prosti prodaji, samo v salonih. Takrat sem rekla, da bi enkrat probala tudi to, pa si nisem zapisala strelka
29. okt 2010 16:57
A, še ena iz kluba, v katerem pravijo "To si bom pa ja zapomnila..."
Mamamia
mamamia
29. okt 2010 20:09
Na žalost gre očitno po tridesetem spomin nekam po svoje.... strelka
29. okt 2010 20:30
Bestimmt, ti v eno smer, misli pa v drugo. Potem se pri 40 spet srečate, pri petdesetih pa itak vse po svoje, samo ti je že bolj vseeno . Saj veš, potistem: življenje je lepo, če ga živiš... tako kot ponuja se samo, in brez da ti ga spremeniš ... Kdo je že to pel???
Mamamia
mamamia
29. okt 2010 21:46
Joj to pesem mam nekje na cdju... A je možno da je Doca Marolt, Domicelj tud poje kolkr vem? Sorry da je oftopik _tmickena_ Sporočilo je spremenil(a) _tmickena_ dne 29.okt 2010 21:56 Sporočilo je spremenil(a) _tmickena_ dne 29.okt 2010 22:05
29. okt 2010 22:07
Točno tako, Doca Marolt in Tomaž Domicelj, ki je tudi avtor.
Blanchy
29. okt 2010 22:07
Pa ne oba skupaj
Blanchy
29. okt 2010 22:22
Blanchy je napisal/a: |
Pa ne oba skupaj Blanchy |
29. okt 2010 23:00
He he, tale moja tema je dobila prav zanimiv (in prisrčen) zasuk Tudi sama sem vedno bolj prepričana, da ti življenje v vsakem danem trenutku nekaj pošilja z namenom... Pa da ne odplavamo čisto: Punce, a katera še kaj ve o tisti kozmetiki? strelkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoki s šampinjoni in modrim sirom
Pohorska gibanica