Pozdravljeni!
Obeta se mi , da bom dobila kar nekaj kostanja, pa bi rada naredila kakšno dobro sladico, seveda tudi bolj enostavno, če ima kdo kakšen tak recept bi prosila , če mi ga napiše.
Lep dan, čeprav je deževen vsem skupaj.
pija
Pozdravljeni!
Obeta se mi , da bom dobila kar nekaj kostanja, pa bi rada naredila kakšno dobro sladico, seveda tudi bolj enostavno, če ima kdo kakšen tak recept bi prosila , če mi ga napiše.
Lep dan, čeprav je deževen vsem skupaj.
pija
23. okt 2003 13:16
Zdravo! Poglej na http://www.geocities.com/mojrecept/kostanjial.htm mogoče nadeš kaj uporabnega. Na tem naslovu se nahaja kar nekaj receptov za jedi iz kostanja. Petra
23. okt 2003 13:44
Petra hvala lepa za tako hitri odziv in seveda je na tem naslovu res velika izbira jedi s kostanjem , hvala še enkrat in lep pozdrav pija
23. okt 2003 13:44
Petra hvala lepa za tako hitri odziv in seveda je na tem naslovu res velika izbira jedi s kostanjem , hvala še enkrat in lep pozdrav pijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
Svaljki z žajbljem