25. okt 2010 20:14
Ja tako kot moje predhodnice ti tudi jaz pošiljam svoje mnenje. Ker sem bila v zadnjih treh letih tam dvakrat na poroki in na zadnji letos septembra , obakrat kot gostja oz bližnja sorodnica, kar nekajkrat ***** tam na družinskem kosilu, enako večrat***** tudi poslovno peljemo tja goste .
Meni osebno je všeč saj je hrana in postrežba zelo dobra in okusna. Zelo radi spreminjajo jedi glede na letni čas.
Me pa preseneča kritika čez njihove torte, ki so fantastične - brez masla in tičina mase !!!! Vedno jih jem, ko sem tam. Res pa je, da imajo dva tipa tort 1. je lahka smetanova z gozdnimi sadeži in 2.hruškova oz.pomarančna (glede na čas) z pravo čokolado. Tako, da ne vem , če ste vedno jedle torte iz njihove kuhinje oz. so vam jih vaši povabljenci s seboj prinesli :)
Glede hitrosti in izbora pa sem videla, da je vse v rokah naročnika. Kar želiš to dobiš. Letošnja poroka se mi je zdela sploh super saj so imeli nova pregrinjala čez stole, dekoracija nevsiljiva, sprejem na tersi super in hrana je tekla usklajeno s programom, ki ga je vodil ansambel z gospo iz hiše in ta večer je igral njihov ansambel, ampak ne samo govejo, zabavno domačo in tujo in bilo je super. Vem pa , da igrajo v različnih sestavah 2, 4, 6.
Pojdi tja se pozanimaj, saj poroko pripravljaš enkrat in če se odločiš verjemi mi k njim zahajam že dolgo in ne bo ti žal.
p.s. ja s sosedi pa res ni dobro hruške zobat ali bolJe tistA; če meni krava crkne naj sosedu dve.
Lp
Joži
jožiboži