19. mar 2014 22:26
Kaj je res hecno, da se z enim you tube ves pogovor konča, riska je odšla v večna lovišča, generali so bitko dobili, tema končana
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
19. mar 2014 22:26
Kaj je res hecno, da se z enim you tube ves pogovor konča, riska je odšla v večna lovišča, generali so bitko dobili, tema končana
19. mar 2014 23:09
Leto nazaj, je odšel moj ljubljenček Polde brez bolečin, s poljubom...
19. mar 2014 23:37
Pogovor se je končal že pred YT videom.
Life is war against boredom~
29. mar 2014 20:57
Se gremo mal sončit:
ežoj
1. apr 2014 21:07
Odrasel rdeči kardinal.
Takole pa gnezdijo veverice v mojem backyardu.
Vanja
7. apr 2014 10:13
Pred dnevi grem na vrtnarski sejem v sosednje mesto, se zakadim v knjige (ne, na knjižnem se ne v dračje) in koga vidim?
(mene spominja na japonskega turista)
Zdaj, kosmat ni, čudo pa zagotovo, tako da najbrž nisem falila teme
lp
mzm
7. apr 2014 11:08
Mišzmoke .
irenaMygrace
sporočila: 6506
7. apr 2014 11:19
Hahahaha, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kosmat glih ni, je pa vreden 300, definitivno!!!!!!!!
Mygrace
10. apr 2014 7:41
Da spravim na vrh, morda se bo japonski turist prepoznal.
reza
14. apr 2014 8:28
No, konec meseca dobim za eno leto v varstvo prav fletno 6letno labradorko, njeni lastniki gredo za 1 leto v ZDA in je v hiši, kjer bodo živeli, ne morejo imeti (lastnik ne dovoli). In ker je naša mrcina ravno upihnila 14. svečko na torti, bo podmladek več kot dobrodošel.
Upam, da se bo hitro adaptirala na novo situacijo, zanimivo bo tudi to, ker se bo iz centra Ljubljane preselila na gorenjsko podeželje (slednje bo novo za obe, ker jaz tudi dvigam sidro in grem z največjim veseljem na vas).
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremni rezanci s tartufi
Jaffa torta