6. feb 2014 7:13
Iz velikih začudenih učk veje vprašanje: "A, si čisto aut, si sploh že videla, da bi moja rasa jedla korenje?"
ursula-ce
6. feb 2014 7:13
Iz velikih začudenih učk veje vprašanje: "A, si čisto aut, si sploh že videla, da bi moja rasa jedla korenje?"
ursula-ce
6. feb 2014 8:33
Tale krožnik je bil pri nečaku namenjen eni gospe, ki je preveč mečkala zasesti svoj prostor in je njihova Mica to hitro izkoristila
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
10. mar 2014 14:01
Za 8. marec so odvzeli prostost Risi Rožnik. Uboga riska, pa tako smo navijali zanjo! Zraven smo upali, da ne bo nihče poškodovan, ne živali ali ljudje, ne ona. Tako mi je prišla na misel tale šepava varianta Prešernove pesmi, upam da se bo kdo nasmehnil:
O, Risa, lepa naša zver domača,
le kratek čas bila si na svobodi.
ti rekel kdo bo, ki po sebi sodi.
Bilo je kratko, a se splača!
Katrca11
10. mar 2014 15:08
Katrca11 je napisal/a: |
Za 8. marec so odvzeli prostost Risi Rožnik. Uboga riska, pa tako smo navijali zanjo! |
Kaj pa bi rekla, ko bi jo čez nekja mesecev našli mrt vo, od sestradanosti? Njen življensjki porostor je bil precej omejen, virov hrane ne na pretek. Dajmo, zaupajmo strokovnjakom, menda vedo, kaj delajo, a ne?
rimljanka
10. mar 2014 15:16
Zadnji komentar cenjene Rimljanke komentiram v stilu Enajste Katrce :
Manjs strašna noč je črne zemlje krili,
Kot so pod svetlim soncem sužnji dnovi !!
hedonist
10. mar 2014 15:26
No ja, če odmislimo rimljankin post, s katerim se čist strinjam - pesmica je luštna.
rrr
10. mar 2014 15:37
Saj, lahko tudi dodam en verz: Le čevlje sodi naj Kopitar.
rimljanka
10. mar 2014 16:01
Res je, France je mel prov, je pa tudi zapisal: > On (a) z njimi ,ki še trdjo vero krivo..........<. :)
hedonist
10. mar 2014 17:01
Edine pristojne za izdajanje kvalificiranih mnenj, kot je pri nas v navadi, ni nihče nič vprašal. Ljudska poezija pa nak kar še cveti, pomlad prihaja, to je pravi čas za stihe.
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdovi svaljki s kislo repo
Angleški kolač