26. dec 2013 6:23
Vrtejbenka, ravno takšnega mačka sem imela pred leti, Filip mu je bilo ime...ampak zdaj si mačkonov morem več privoščiti; imam preveč napol udomačenih ptic okoli hiše.
lp Lučka
26. dec 2013 6:23
Vrtejbenka, ravno takšnega mačka sem imela pred leti, Filip mu je bilo ime...ampak zdaj si mačkonov morem več privoščiti; imam preveč napol udomačenih ptic okoli hiše.
lp Lučka
26. dec 2013 13:54
Jaz pa prezivljam najbolj zalosten Bozic in Novo leto v mojem zivljenju
Sinova Argentinska doga Pika, stara tri leta, umira za limfomo. Komaj sem si opomogla od smrti moje Polly pred stirimi leti, ko me ponovno zajema nova, nepopisna bolecina.
Pika je bila ljubljenka celotne druzine, prijateljev in znancev, bila je tudi terapevtski pes. Jaz sem bila velikokrat njen baby-siter v casu, ko je bil sin na potovanjih ali sluzbeno odsoten, tudi po mesec dni ... Najprijaznejsi in najneznejsi pes na svetu, kjub njenemu strasljivemu videzu. Z odliko je koncala prav vse stopnje pasje sole.
Zavedam se, da je evtanazija najboljsa resitev, da se resi trpljejena ampak moja bolecina ni zato nic manjsa ...
Nas zalosten bozicni vecer:
Moj poslednji objem:
Pika, naj bo tvoji dusici, kjerkoli ze bo, tako lepo, kot ti je bilo pri nas
Nena-morje
26. dec 2013 18:45
Kaj je tole. Toršice biologije ipd.: Pššš.
Vanja
26. dec 2013 18:54
Nena-morje je napisal/a: |
Jaz pa prezivljam najbolj zalosten Bozic in Novo leto v mojem zivljenju Sinova Argentinska doga Pika, stara tri leta, umira za limfomo. Komaj sem si opomogla od smrti moje Polly pred stirimi leti, ko me ponovno zajema nova, nepopisna bolecina. Pika je bila ljubljenka celotne druzine, prijateljev in znancev, bila je tudi terapevtski pes. Jaz sem bila velikokrat njen baby-siter v casu, ko je bil sin na potovanjih ali sluzbeno odsoten, tudi po mesec dni ... Najprijaznejsi in najneznejsi pes na svetu, kjub njenemu strasljivemu videzu. Z odliko je koncala prav vse stopnje pasje sole. Zavedam se, da je evtanazija najboljsa resitev, da se resi trpljejena ampak moja bolecina ni zato nic manjsa ... Nas zalosten bozicni vecer: Moj poslednji objem: Pika, naj bo tvoji dusici, kjerkoli ze bo, tako lepo, kot ti je bilo pri nas
|
Zate, Nena-morje in tvojo Piko njena dušica je sedaj
Lepe praznike ti želim in srečno Novo leto 2014,
27. dec 2013 0:02
Našemu na pol posvojenemu mucu je spet prinesel Božiček. Po pošti v paketu.
Muc je uradno sosedov, če le more, pa pride k nam in zelo diplomatsko in prikupno se zna vsesti ljudem v srce. Tako je osvojil moje vnuke, ki mu zdaj vsako leto pošljejo darilo za Božič. Lani je dobil po pošti glavnik za česanje, letos pa vrečko jedi, zajčka v omaki. Lepo darilno zavito in označeno z njegovim imenom.
Me zanima, ali še kakšnemu mačku Božiček nosi?
Katrca11
27. dec 2013 6:23
Nena-morje, poznam to bolečino. Ko mi je hudo, se vedno spomnim samo lepih trenutkov z mojo Astro, ji povem kaj lepega in obljubim, da se bova nekoč spet srečali. Malo čudno? Mi je prav vseeno, meni je lažje.
Pozdrav!
ursula-ce
27. dec 2013 16:38
NENA-MORJE, TUDI DUŠICA NAŠEGA pOLDET-A JE LETOS V VEČNOST ODŠLA, zAŽELELI SMO MU SREČNO POT NA NOVI POTI, POGREŠAMO GA
babka1951
27. dec 2013 18:43
Draga Nena, poznam tvojo bolečino, saj sem pred osmimi leti sama preživela smrt našega Pikota. Še vedno ga nosim v svojem srcu in tako bo vedno. Tudi on je imel limfom in, ne, ne bom pisala podrobnosti, ker je preveč boleče. Žal ni bilo rešitve. Bil je star deset let.
Ni besed tolažbe. Želim ti vse dobro.
P.S. Meni se ne zdi, da ima strašljiv videz, nasprotno, prava pasja lepotička je.
naor
30. dec 2013 2:45
Joj, kakšna žalostna novica
Draga Nena, nimam besed, pošiljam ti en topel, močan objem!
Držite se!
Mojca
30. dec 2013 9:47
Poldi čaka v improvizirani "kletki" med čiščenjem njegovega kraljestva. Od kar je pri hiši je namreč količina kartonskih škatel padla na nulo, ker jih vse sfrizira in potem ni druge, kot da ga človek da v darilno vrečko
Viva MeierKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jagodni semifreddo
Pad Thai