8. avg 2013 14:59
Limnol, res gre za spoštovanje vrednega nasprotnika, pa še v dobro voljo si me spravila
naor
8. avg 2013 14:59
Limnol, res gre za spoštovanje vrednega nasprotnika, pa še v dobro voljo si me spravila
naor
8. avg 2013 16:05
mamaF, čisto in vsevprek sem zelena od zavisti - zaradi nosorožca, jasno! Buhvej, če ga bom kdaj v življenju sploh videla! Je pa lep za dol padit!!!!!
lp
P.s. pri nas kobilcam ne damo sira - potem so pa reve tako lačne, da morajo svoj lastni lev pojesti, dokler je še mehak! (na žalost nimam slikce)
cervus
8. avg 2013 16:25
Vse lepo in prav,čudovita golazen je tole ampak kaj ko te lahko useka ko vrag. Pred dnevi me je picila osa, mam še zdaj luknjo na stegnu :( Tko da, jaz se držim stan od vsega tega.
hedonist
8. avg 2013 18:41
Oooo hedonist, tole oso si pa gotovo s svojega južnega otoka s seboj prišvercal, da je tolk gajstna...ji že ni pasalo pri nas
Ognjič
8. avg 2013 19:56
Draga Ognjič :)))
hedonist
10. avg 2013 9:30
Tako velik vešč še nisem nikjer drugje videla, pa invazijo sršenov imava
babka1951
10. avg 2013 10:03
Jamamaj, naša največja vešča oz. nočni metulj. Lepa za dol padit!
cervus
12. avg 2013 16:46
Kaj je to za ena ptičja zverina in, kot bi rekel kolega hedonist, a me lahko useka ko vrag?
ežoj
12. avg 2013 17:01
Lišček. Opasan po životu :)
magnolijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pohorska omleta
Indijska vegetarijanska skleda