9. apr 2015 6:53
Kolikor vem, izven domovine niso strupene.
rimljanka
9. apr 2015 6:53
Kolikor vem, izven domovine niso strupene.
rimljanka
12. apr 2015 8:45
Nena
12. apr 2015 13:24
Ja, takole se je pri nekaterih treba za potomstvo truditi................................
rimljanka
12. apr 2015 14:59
No ja, malček erotike res ne škodi.....Koneckoncev je pomlad!
lp
cervus
22. apr 2015 23:51
Evo jih...k tejle zbirki prideta vsaj še dve jajčki, mogoče celo tri. Potem začnem odštevat dneve, ko se bodo mladički izvalili.
Totalno
Vanja
29. apr 2015 1:06
Očka je čepel na bližnjem drevesu, medtem ko je mami takole grela jajčka. :)
Vanja
4. maj 2015 20:57
Prosim za nasvet. Ali je že kdo imel problem z mačkom, ki je jedel stebla od kivija? Ne morem verjeti, da naš maček k sosedu hodi lomit in grzt kivi? Bil je osumljen, a videl ga še ni nihče.
Lepo prosim za mnenje nekoga, ki o tem kaj več ve.
Katrca11
4. maj 2015 21:27
Naše napadajo tako kivijeva kot trtna stebla, posebno rade si brusijo krempeljčke, potem pa še malo pogrizejo skorjo in švigajo po steblih gor in dol.
Problem smo rešili tako, da smo stebla 'oblekli' v kose plastičnih cevi, tistih sivih za odtoke (na eni strani smo jih po dolgem prerezali in montirali na stebla).
Ker kivija ne maram, sem v upanju, da ga bodo spravile preč, zaščito kivijev pred leti odstranila. Kivijem ni nič škodilo, kljub dnevnemu praskanju in grizljanju se nemoteno šopirijo naprej.
Očitno zaenkrat kivi pri nas še nima sovražnikov (razen mene).
nola
4. maj 2015 22:12
Mogoče sem malo nerazločno napisala: maček naj bi lomil mlade poganjke in jih grizel. Ni si brusil krempljv na kiviju.
Katrca11
4. maj 2015 23:44
Enako je z mačkonom pri mojih doma...sosedje imajo kivi in on ves nor na mlade poganjke.Veselo jih grizlja,kar malo nor je nanje.Naša muca pa, kot pravi Nola veselo po trtah gor in dol...smo se že bali za latnik pred hišo, toda ona veselo spleza po deblu gor, kraljuje na latniku pa spet dol...vmes še malo kremplje brusi.
VrtejbenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
Zviti krofi